Temat: Dietetyczne afrodyzjaki?
Istnieje coś takiego jak dieta która niszczy libido. A czy macie jakieś smaki które zwiększają wasz popęd? A może nigdy nie zwracałyście na to uwagi?
Co serwujecie na romantyczne kolacje ze śniadaniem w scenariuszu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Istnieje coś takiego jak dieta która niszczy libido. A czy macie jakieś smaki które zwiększają wasz popęd? A może nigdy nie zwracałyście na to uwagi?
Co serwujecie na romantyczne kolacje ze śniadaniem w scenariuszu?
Nie zwracam na to uwagi, nie interesuję się tym.
No to może najwyższy czas zacząć ![]()
Na pewno złym pomysłem są rzeczy ciężkostrawne i sycące - np. ziemniaki z mięsem i sosem ociężały człowiek raczej nie myśli o seksie tylko o sjeście...
Polecane są wszelkie sałatki z afrodyzjakami, tu jest duży wybór
o.k.
Afrodyzjaki? Dieta ma odchudzać, a nie...
Zanim ktoś będzie próbował wam wcisnąć jakieś g, macie ranking najlepszych produktów na odchudzanie - [url]http://tabletkina-odchudzanie.pl/[/url] Czyli tych naturalnych, dostępnych legalnie w Polsce. Nie oczekujcie cudów po odchudzaniu na czymś, co nie zostało przez kontrolerów dopuszczone do sprzedaży!
A kto powiedział, ze dieta ma tylko odchudzać? Nie wiem skąd to wziełaś? Ja od dawna borykam się z niskim libido i odpowiednia dieta mi bardzo pomaga Poza tym słyszałam, że na niskie libido bardzo dobra jest lovegra z [url]http://kamagra-sklep.com/22-lovegra.html[/url] Zastanawiam sie nad jej zamówieniem.
taka jets prawda, że dieta lekkostrawna na pewno ma więcej plusów i pomoże na różne dolegliwości
Lubczyk ma od dawien dawna swoją magiczną miłosną moc. Warto go dodawać do potraw.
Tak, afrodyzjaki działają, ale tylko jeśli jest się pozytywnie nastawionym do drugiej osoby, inaczej i taka dieta nic nie da...
Truskawki podobno są dobrym afrodyzjakiem.
Granaty
Polecam!
Owoce z reguły mają dużo cukrów, więc gdzie tu dietetyczność?
Przyprawy takie jak szafran, kardamon, anyż, bazylia, oregano, imbir, chili, lubczyk, koper, cynamon czy gałka muszkatołowa. Działają one pobudzająco, poprawiają krążenie, podnoszą kondycję fizyczną, a także podnoszą libido.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź