Odp: Promocje, rabaty - co, gdzie, kiedy
oj tak - jak masz ogrzewanie na gaz, to faktycznie...
moja Babcia tak ma ...
a co do gazu, my właśnie mamy teraz nadpłatę 5zł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oj tak - jak masz ogrzewanie na gaz, to faktycznie...
moja Babcia tak ma ...
a co do gazu, my właśnie mamy teraz nadpłatę 5zł
nadpłata - tylko pozazdrościć
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images39.fotosik.pl/247/b351e9d41dd3efb7med.jpg[/img][/url]
pościel jak dla mnie droga!
endo jest bardzo drogie, choć niektóre rzeczy mają śliczne
Ciekawe czy to prawda z tymi promocjami i rabatami ?
prawda, wystarczy chcieć to najlepsza reklama i dużo dziewczyn korzysta!
czemu ma być nie prawda?
Ja kupuję coś jak mi się podoba, a nie dlatego ze jest w promocji. No ale każdy robi jak uważa...
Nie wiadomo nigdy, czy ta promocja jest faktyczna, czy to jest taka sama cena jak była nie dawno, a nad nią tylko napisali wyższą i już ludzie myślą, że faktycznie jest tanio, a to jest tak samo jak było nie dawno.
może któraś nosi triumpha...
Promocja na biżuterię srebrną na www obliczasrebra.pl:
wszyscy, którzy do 10 marca 2011 r. zarejestrują się w sklepie będą mogli dokonywać zakupów z 10% rabatem na cały asortyment do 31 marca 2011.
Ja mogę podrzucić na szybko info od siebie z miasta, jestem z Kętrzyna - dzisiaj jest akurat promocja fajna w nowej aptece za grosze na sikorskiego 24. Na pierwszy 1000 osób które wydadzą min. 20zl czeka kupon na kolejne 20zł na dalsze zakupy, więc fajna dopłata :-)
Coraz więcej ludzi poluje na promocje w rożnych typach sklepów, bo ceny rosną, a pensje stoją w miejscu, a jak już jest waloryzacja, to podniosą na rok 50 zł. brutto.
ożna kupić fajne i ładne ubranka dla dzieci. Często mają tam promocje, więc można tanio kupić ubranka.
Dziś żaden e-sklep długo nie podziała bez promocji, trzeba tylko umieć szukać tego co nas interesuje
Ja lubię ostatnio zaglądać do moich ulubionych e-sklepów, zawsze coś tam wyszperam promocyjnego:)
Ostatnio na wyprzedaży kupiłam fajny wiosenny płaszczy w kropki, kosztował 99,00 kiedyś, a teraz 39,99:)
Na fajne promocje zawsze można trafić w sklepie z bielizną 4lejdi.pl. Nieraz przy zakupach oszczędzam nawet kilkadziesiąt zł.
Mi pozostaje chyba czekać na wyprzedaże grudniowe, bo poza tym nie widzę nigdzie żadnych ciekawych promocji.
Albo nawet styczniowe, wtedy są jeszcze większe rabaty:)
Często promocje są w sklepach internetowych ja zawsze śledzę przez jakiś czas co się dzieje w danym sklepie i wiem, że jeśli pisze promocja lub wyprzedaż to wiem, że tak faktycznie jest np jak z tymi koszulami w sklepie Oscar
W ten weekend - darmowa dostawa w ponad 20 sklepach - m.in. buty, okulary, biżuteria:
[url]http://urodaizdrowie.pl/weekend-darmowej-dostawy-z-urodaizdrowie-pl-2-4-10[/url]
Nic tylko korzystać!
Jeśli chodzi o wysokie rabaty na markowe buty, torebki, okulary i zegarki, to fajnie wypada też oferta sklepu Stokki). Aż -70% cen regularnych, choć to nie outlet. W Stokki nabyć można obuwie i dodatki np. Converse, Gino Rossi, Dolce & Gabbana, Camel Active, Crocs, Oakley, Ice Watch czy Desigual. Oprócz dwóch salonów stacjonarnych, mają również sklep internetowy. Właśnie jutro jest otwarcie tego drugiego sklepu Stokki - w Toruniu, w Galerii Plaza .
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź