Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
Dopiero zamierzam wieczorem - wziąć długą kąpiel z solą różaną którą dziś zakupiłam:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dopiero zamierzam wieczorem - wziąć długą kąpiel z solą różaną którą dziś zakupiłam:)
dziś nic wyjątkowego, może pod wieczór zrobię sobie małe domowe spa
Ja sobie dzisiaj troszkę poćwiczyłam
Dziś na poprawę humoru po tym, jak poszedł mi kiepsko egzamin, kupiłam sobie bluzeczkę, a żeby poprawić sobie humor jeszcze bardziej, skusiłam się też w drogerii na maseczkę do twarzy w saszetce (Dermika - Energia za "czapkę drobnych") Użyłam jej wczoraj i jest boska! Odrazu lepiej się poczułam, a żeby wczorajszy dzień już w ogóle zakończył się idealnie - okazało się, że zdałam ten nieszczęsny egzamin
W rezultacie mam nowy ciuszek, odżywioną skórę na twarzy i coraz bliżej do wakacji!
[img]//images48.fotosik.pl/734/a6c3416d4dc2d568med.jpg[/img]
Ostatnio edytowany przez grzankinasniadanie (2013-06-23 21:59:04)
Egzamin jeszcze zdasz, a jeszcze sobie sprawiłaś przyjemności przez niego:)
Ja dziś planuję zrobić sobie tylko maseczkę. Za to w czwartek mam obronę pracy magisterskiej i jak ją zaliczę to zrobię dla siebie "zalewanko procentowe" (:D), a potem dłuuuugi relaks w wannie
Alkohol to za dobrze na urodę nie robi, tak jak i papierosy. Moja znajoma pali paczkę dziennie i lubi wypić więc wygląda na 5-7 lat starzej. A Ty chyba chcesz jeszcze pobyć młoda?...
[quote=Virrana]Alkohol to za dobrze na urodę nie robi, tak jak i papierosy. Moja znajoma pali paczkę dziennie i lubi wypić więc wygląda na 5-7 lat starzej. A Ty chyba chcesz jeszcze pobyć młoda?...[/quote]
Od oblewania obronienia pracy magisterskiej, która notabene przeważnie jest raz w życiu jeszcze nikt nie umarł Jeden czy dwa kieliszki nie dodają mi od razu 10 lat. Zwłaszcza, że na co dzień w ogóle nie piję alkoholu. Nie ma też co przesadzać. Wszystko jest dla ludzi. Zanieczyszczone powietrze też nie wpływa korzystnie na urodę i jakoś ciężko coś z tym fantem zrobić
Obronę koniecznie trzeba oblać i wypić też za to, żeby nie stać się kolejnym bezrobotnym mgr...
A ja dzisiaj ufarbowałam sobie włosy na kolor ciemny brąz ( Farba roślinna do włosów 3N ciemny brąz Nature & Care Sante Verte Laboratoires ). Wyszło super i jestem bardzo zadowolona. Kremik też w face wklepałam. Makijaż mi na razie nie potrzebny. Siedzę w domu.
Ja dzisiaj byłam w SPA / domowym niestety, ale tez było bardzo przyjemnie /. Wanna pełna piany, świeca o zapachu bawełny, a na twarzy żelowa maseczka Dermiki Fresh&Go / uwielbiam ją /. Właściwie nie na twarzy tylko pod oczami i na powiekach.
Moja ukochana maseczka, która jest balsamem na oczy zmęczone pracą przy komputerze. Po podpuchnięciach nie ma śladu. woreczki i sińce mniejsze, a więc znowu jestem śliczna . A teraz idę do kuchni zrobić sobie naleśniki ze szpinakiem i serkiem ricotta . Taka fajna niedziela, tym bardziej, że jutro jest poniedziałek i święto
Ja dziś byłam w [url=http://www.stomatologia-paszyna.pl/leczenie]gabinet stomatologiczny cieszyn[/url] i wybieliłam sobie zęby Dzięki temu mam śnieżnobiały uśmiech
Hmmm... oj... chyba jeszcze nic, ale dzień się jeszcze nie skończył
Och...jeszcze nic dla siebie nie zrobiłam, ale dzień się jeszcze nie skończył! Chociaż szczerze mówiąc, to kompletnie nic mi się nie chce..
A może zróbmy to:
200-300 zł miesięcznie. Na nowe kosmetyki. Rusza polski projekt.
Pogadajmy o kosmetykach: [url]http://kolagendlakobiet.pl/webinar-zapisy/[/url]
Dzisiaj nic specjalnego, ale wczoraj było domowe SPA (maseczki, olejki relaksujące itd.)
Ja znów ruszam z codziennymi masażami, może tym razem nie przerwę po kilku dniach
ja dziś:
1. ufarbowalam odrosty
2. nalozylam na wlosy maske [url]http://www.rossnet.pl/Produkt/Dove-regenerujaca-maska-do-wlosow-z-aktywatorem-ciepla-20-ml,340823[/url] i siedzialam z nia 2 godziny
3. zrobilam peeling i balsamowanie kompleksowe
czuje sie zadbana
Polamentowałam nad swoim losem... żartuję
Pomalowałam paznokcie na śliczny róż i dotleniłam się.
Pomalowałam paznokcie A wieczorem skuszę się na domowe SPA, czyli porządny peeling całego ciała i jakaś maseczka
Dzisiaj poranne bieganko chłodny prysznic poszłam nareszcie do kosmetyczki:) Wieczorem planuje właśnie sobie zrobić swoje spa rożne maseczki kąpiele relaksujące brakuje mi tylko masażu. Może jutro to zrobię
Dziś odpoczywałam cały dzień i zrobiłam sobie maseczkę z malinami i jogurtem naturalnym na głębokie odżywienie skóry twarzy. Idealny dzień, po wczorajszym w ciężkiej pracy. Teraz pracuję, choć na szczęście nad moją osobistą stroną więc to sama przyjemność, i piję czerwoną herbatkę. Niby nic, a tak dużo szczęścia daje takie nic-nie-robienie, prawda dziewczyny?
Przy okazji, skoro jesteśmy na forum kosmetycznym, jakbyście miały ochotę poczytać o kosmetykach, pielęgnacji skóry twarzy, to zapraszam na moją osobistą stronę. Może któraś z Was znajdzie u mnie coś dla siebie, choć uprzedzam, że dopiero stawiam pierwsze kroki!
[url]http://facebook.com/cerawformie[/url]
[url]http://cerawformie.blogspot.com[/url]
Całuję Was mocno dziewczyny i życzę spokojnego wieczoru
Dziś się czuję tak, że nie ucieszyłoby mnie ani zrobienie czegoś dla siebie, ani gdyby ktoś coś dla mnie zrobił... dziś niech ktoś zrobi coś ZA mnie, najlepiej wszystko.
hollywoodzkie fale na włosach
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź