Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?
Dzisiaj powrót do tradycyjnej czerwieni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzisiaj powrót do tradycyjnej czerwieni
Od kilku dni na moich paznokciach dominuje kolor brzoskwiniowy
Witam!
A czy próbowałyście już lakierów z nowej, niezwykle błyszczącej serii Jolly Jewels?
Z Golden mam nieciekawe doświadczenia, lakiery nawet po 2 warstwach miały prześwity, więc raczej się nie skuszę
Te najnowsze są fajne, próbowałam:)
Mam ich żółty lakier, z tych większych, faktyczni "rozwodniony"...
Ja w lecie, noszę różne zwariowane kolory, od żółtego, przez niebieski, po zielony. Zimą zdecydowanie bardziej spokojnie, beże, róże.
nie rzucające się w oczy, nie mocne.
Teraz mam baaaardzo różowy - ale przyznaję, że taki kolor lepiej wygląda do opalonych dłoni.
Dziś mam ciemnoczerwony, takie prawie czerwone wino.
Łał, to jesteś odważną dziewczyną.
Ja się zaraz zabieram za malowanie paznokci i wybór padnie na odcień khaki
Super kolor lakieru.
U nie dziś bordo, tak trochę ożywię ten pochmurny dzień...
Ja mam szary w kolorowe kropki, wyglądają jak pochlapane farbą Taki cxiekawy lakier z brokatem dorwałam.
Muszę to wypróbować. Mam w domu i szary i brokat - wymieszam i zobaczymy co z tego wyjdzie
Podobał by mi się też taki.
[quote=Naturalna]Ja mam szary w kolorowe kropki, wyglądają jak pochlapane farbą Taki cxiekawy lakier z brokatem dorwałam.[/quote]
Wszystkie! Lubię różne kolory, jasne, słabo widocze, ale tak samo te wyróżniające się
Nosze roznorodne ale zazwyczaj jaskrawe lub bardzo intensywne. Czasem lacze kolory np polowa paznokcia niebieska polowa zcerwona albo french w kolorach teczy
Dziś brąz.
Zielony ciemny
Dzisiaj poszłam w brązy
Najbardziej przemawiają do mnie kolory klasyczne:nude,brąz,szary.
Obecnie mam pomalowane ślicznym miętowym odcieniem z Virtual. Zakochałam się w tym lakierku <3
Jasny fiolet miss sporty, uwielbiam ten odcień!
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź