Odp: A6W
aa
myslam ze a6w bedziesz ze mna meczyć:p
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
aa
myslam ze a6w bedziesz ze mna meczyć:p
[b]Dzień 2[/b]
[u]czas [/u] 7 minut
[u]wrażenia [/u] Oj trochę dziś ciężej mi szlo - zwłaszcza druga seria , czułam jak pracuje górna cześć brzucha
.
próbowałam kiedyś... chyba 2lata temu, poddałam się.. ale w sumie nie mam nawet fałdki na brzuchu ani jednej chciałam mieć takie mięśnie jak kobiety w reklamach kostiumów przerosły mnie jednak szóstki i podziękowałam za mieśnie...;)
Ostatnio edytowany przez luimig (2009-10-15 19:44:18)
zapomnialam ;p
trza od nowa ;p
ja słyszałam, że jak się przerwie ćwiczenia to następuje tak zwany efekt jojo... i że trzeba je już robić "do usranej śmierci"...
to oszukali Cie - nie ma efektu jojo w zadnych cwiczeniach nie ma efektu jojo
Bardzo ciekawa rycina z ćwiczeniami.
ja robiłam ale do konca nie dało rady za ciężko nie na mój kręgosłup takie bajery, ale mimo to efekty były
Powiem wam, że kiedyś robiłam i efekty na prawdę super pożegnałam się z moją oponką
tylko trzeba być zawziętym
Na prawdę polecam! pod koniec było ciężko, ale efekty jakie widziałam już po półtorej tygodnia były moją motywacją
ja daję rade, bo został mi duzy brzuch po ciąży... i powiem tak... jestem na dniach gdzie jest juz 22 powtórzenia... brzuch sie przyzwyczaja do wysiłku, ale teraz zamiast 4 dni po 22 powtórzenia dobie to przez tydzień... bo zalezy mi na efekcie... spadło mi ponad 10 cm w talii. Polecam! warto sie zmotywować, ale nie mozna zapominac o dodatkowej porcji brzuszków skośnych... bo a6w na boczki nic nie poradzi!
Bardzo chętnie bym się przyłączyła ale ostatnim razem ok 19 dnia musiałam przerwać ze względu na ból pleców (pozostałości po jeździectwie )
Efekty już wtedy były nieźle widoczne dlatego tym bardziej żałuję..
z reguły jestem leniem, ale zawzięłam się i dałam radę. zrobiłam całą szóstkę (oprócz ostatniego dnia, ale ciii.
) wielkich efektów nie zauważyłam. odkąd zakończyłam całą serię A6W minął rok. W trakcie robienia ćwiczeń nieco schudłam, ale po ukończeniu fałdy wróciły do poprzednich wymiarów. teraz tylko mięśnie mam twardsze, nic poza tym.
próbowałam ale kręgosłup zbyt bolał przy 5-6 dniu....
jo jo to jest od żarcia i nie ruszania się
[quote=milagro]jo jo to jest od żarcia i nie ruszania się[/quote]
A że po tylu wyrzeczeniach chce się żreć to mamy efekty. Dlatego lepiej odchudzać się bez jakichś restrykcji.
No i ćwiczyć coś, co lubimy, a nie zmuszać się.
Ja nie mam zamiaru nawet próbować Zawsze po brzuszkach zbyt mocno boli mnie kręgosłup, nie wiem czy to efekt, źle wykonanego ćwiczenia czy zbyt twardego materaca.
Ja muszę robić brzuszki, bo ma się ku wiośnie.
czy dzięki tym ćwiczeniom jest szansa że pozbędę się oponki na brzuchu? bo widzicie, mam całkiem wyorobione mięśnie na brzuchu, ale są otoczone oponką i nie wiem jakie ćwiczenia pomogą się tego pozbyć
Dziewczyny! A6W wcale nie jest taka ciężka. Wystarczy chcieć! Efekty wynagrodzą cały wysiłek
A6W zaczęłam w zeszłym roku z moimi chłopakami tzn z synem i mężem, ale nie dałam rady
Jak dla mnie to zbyt wyczynowe, wolę sport dla rekreacji:)
ja zdecydowanie odradzam. wole zdecydowanie bardziej robić podwójne brzuszki i do tego deseczkę
Ja też kiedyś przerobiłam cały plan, ale ponoć A6W nie jest za dobrym rozwiązaniem, ponieważ nie daje czasu na regenerację.
Mam swój plan treningów i są tam elementy z tej szóstki ale w takiej wersji dla mnie.
Trening siłowy nie jest dla mnie,wolę coś bardziej aerobowego.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź