Temat: Komputery cyklu owulacyjnego
Hej,
Szukam jakiegoś dobrego komputera cyklu do npr. Czy możecie mi jakiś polecić? Myślałam o cyclotescie bo jest w miarę tani, ale chciałabym poznać opinie co do skuteczności
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Szukam jakiegoś dobrego komputera cyklu do npr. Czy możecie mi jakiś polecić? Myślałam o cyclotescie bo jest w miarę tani, ale chciałabym poznać opinie co do skuteczności
Znajoma stosuje dość drogi ale skuteczny Lady comp, jeśli nie chcesz niespodzianek to może warto zainwestować więcej?
Każdy organizm jest inny, ja tam nie wierzę w żadne komputery, bo jakby co to odpowiedzialność i tak spada na ludzi...
Najlepiej jest łączyć 2 metody, wtedy minimalizuje się ryzyko wpadki
NPR to metoda dla odważnych i głęboko wierzących, którzy myślą najpierw o kościele a potem o sobie - nigdy nie zrozumiem takich ludzi
ale chyba jest ich dużo skoro istnieje radio maryja i Licheń...
... a ja nie zrozumiem tych emerytek co sobie leku odmówią, a na księdza dyrektora wpłacą co miesiąc... Jakie pranie mózgów to radio musi robić!
Może chcą być zbawione, a notoryczne modły na antenie mają im to załatwić?
To wszystko chyba wina tego, że starsi ludzie są często opuszczeni przez bliskich i chcą mieć kogoś "bliskiego" inaczej... A że za to trzeba płacić, cóż...
Nie, to jedyne radio, w którym mówi się powoli
Tak, zwłaszcza podając co 10 minut numer konta...
Mam znajomego w moim weku co słucha tego radia dla relaksu, nie żeby był szczególnie wierzący (jest po rozwodzie zresztą). Mówi że tam jest tak spokojnie, bez hałaśliwej muzyki
Każdy sposób na relaks jest dobry, tylko jak sie czegoś często słucha to w końcu można zacząć w to wierzyć - potwierdzone naukowo, więc lepiej uważać...
Relaxi na wiele sposobów.
Co jak co, ale słuchanie tego radia raczej by mnie zirytowało, więc rada jest niezbyt trafiona
To prawda, nie wierzyło się w to, czy owo, ale potem gdy Cię zabałamucą, to w końcu im uwierzysz.
[quote=milagro]Każdy sposób na relaks jest dobry, tylko jak sie czegoś często słucha to w końcu można zacząć w to wierzyć - potwierdzone naukowo, więc lepiej uważać...[/quote]
Nigdy bym nie wpadła na to że radio Maryja może relaksować...:)
No, widzisz jakieś cuda się zdarzają.
Proponuję zbadać, w który momencie cyklu najlepiej radio Maryja relaksuje... Może o. dyrektor by sfinansował nam takie badania?
Ale jaja.
Najlepiej jakby sfinansował słuchaczkom (tym młodszym) komputery cyklu, skoro opowiada się przeciw sztucznej antykoncepcji. Co o tym myślicie? Występujemy z petycją?
Ostatnio edytowany przez milagro (2013-03-05 11:55:04)
To nie przejdzie, on chce żeby jak najwięcej owieczek i baraków się rodziło a potem wysyłało datki na jego imperium relaksu
Super wypowiedź, taka z jajem.
[quote=Ksymena]To nie przejdzie, on chce żeby jak najwięcej owieczek i baraków się rodziło a potem wysyłało datki na jego imperium relaksu [/quote]
Myślę właśnie o zakupie takiego komputerka.
Zna może ktoś różnice między lady compem a Cyclotestem? Oprócz ceny?
Chyba to głównie cena. Choć może ten droższy jest pewniejszy?
[quote=milejdi]Myślę właśnie o zakupie takiego komputerka.
Zna może ktoś różnice między lady compem a Cyclotestem? Oprócz ceny?[/quote]
Wydaje mi się, że to przez to że lady comp ma wyrobioną markę. Ja używam cyclotestu, w końcu się zdecydowałam
U mnie można dodatkowo wprowadzić informacje dotyczące śluzu płodnego, w lc tego nie ma. Różnica jest też w ładowaniu z tego co wiem
[quote=gossip][quote=milejdi]Myślę właśnie o zakupie takiego komputerka.
Zna może ktoś różnice między lady compem a Cyclotestem? Oprócz ceny?[/quote]
Wydaje mi się, że to przez to że lady comp ma wyrobioną markę. Ja używam cyclotestu, w końcu się zdecydowałam
U mnie można dodatkowo wprowadzić informacje dotyczące śluzu płodnego, w lc tego nie ma. Różnica jest też w ładowaniu z tego co wiem[/quote]
Dzięki za odpowiedź A odnośnie tego wprowadzania dodatkowych danych, na jakiej zasadzie to działa?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź