Temat: Suknia ślubna - Warszawa
Gdzie kupić, uszyć w Warszawie?
Możecie coś polecić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie kupić, uszyć w Warszawie?
Możecie coś polecić?
moja siostra kupowała na Koprzywiańskiej, była zadowolona
Ja jestem za wypożyczaniem, to przecież kreacja na 1 raz, szkoda kasy
Ale w używanej trudno czuć sie wyjątkowo. ja bym wolała nową potem można sprzedać
Kto by nie wolał, tylko potem trudno na nią znaleźć chętną i odpowiednią wzrostem osobę...
Teraz wszystko można sprzedać w sieci, zawsze kogoś znajdziesz, a nietypowe rozmiary cieszą się największym powodzeniem...
Najgorzej mają bardzo szczupłe osoby, na nie po prostu nie ma odpowiednich ubrań.
Mojej koleżance wszystko mama musi przeszywać z tęższych rozmiarów
Teraz wiele firm szyje na rozmiar, tylko oczywiście to koszt extra...
Mam ciotkę która prowadzi od lat salon z sukniami i nieraz narzeka na klientki że nie wiedzą czego chcą, noszą np. rozmiar 40 a chcą wyglądać jak w 36 - rekordzistce przeszywała suknię 5 razy!
W końcu to najważniejszy dzień dla nich, więc czemu miałyby płacić ciężkie pieniądze i nie być zadowolone z efektów?
Poza tym jak brzuszek rośnie to i rozmiar się zwiększa...
Tu polecałabym suknię z elastyczną wstawką w talii, wtedy nie będzie poprawek. Moja siostra taką miała
Ostatnio stwierdziłam, że w białym kolorze nie jest mi jednak do twarzy, zwłaszcza w tych połyskliwych atłasach
zawsze można zneutralizować połysk tiulem...
Mnie tam się bardzo podobają te połyskliwe, np. z atłasu
Kilka dni temu byłam z moją przyszłą szwagierką w sklepach na Kijowskiej. Są cztery obok siebie (w tym długim bloku naprzeciwko dworca). Polecam. Mają duży wybór. W tej chwili wyprzedają modele z 2012 i suknię, która kosztowała 3000 zł można kupić za 1800-2000. Generalnie podobno na Pradze jest taniej niż w innych częściach miasta.
ja szyłam suknie na Belwederskiej w Warszawie, zapłaciłam w 2010 roku 1500 zł i wiecie co?? później dostałam kilka telefonów od koleżanek z pytaniem o namiary... okazało się, że jakiś miesiąc po moim ślubie salon się zawinął
nawet nie mogę go nikomu polecić, pomimo, że bardzo bym chciała, bo standard i cena były powalające jak na centrum Warszawy!!
Nie pomogę bo nie jestem z Warszawy ani z okolic, tylko z woj. opolskiego.
trochę pojeździłam ostatnio z przyjaciółką ale rzeczywiście suknie takie ładniejsze są rzeczywiscie drogie, finalnie zdecydowałam się na zeszłoroczną kolekcje Mon Cheri Nowa cena: 1700 PLN
a taką jak wam się podoba?
Za tę cenę to można znaleźć z obecnych kolekcji a nie taką "przeterminowaną"...
Szczerze, to sporo przepłaciłaś - dużo ładniejsze widziałam za pół tej ceny
Są niektóre ładne, zwłaszcza te ecru
jeśli płacić za suknię, to do 1000 zł. już wolałabym używaną niż coś, co mi się nie podoba, ale ma "metkę"...
a najlepiej wypożyczyć, a nie potem pół szafy zajmuje i się kurzy
Na jeden dzień w życiu warto mieć nową
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź