Odp: Ulubione marki
Ja lubie H&M, maja bardzo fajne ciuszki, Atmosphere, Topshop, Denim&Coi i inne spotykane w lumpach,, bo głównie tam sie ubieram
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja lubie H&M, maja bardzo fajne ciuszki, Atmosphere, Topshop, Denim&Coi i inne spotykane w lumpach,, bo głównie tam sie ubieram
ja kupuje w różnych sklepach, najczęściej tam gdzie są wyprzedaże
ja lubię: Bershkę, stradivariusa, Pull&bear, reserved, mohito, h&m, ale ubieram tez rzeczy z house'a, croppa
Ja lubię H&M, New Yorker oraz bershkę. Kupuję też w internecie, jak coś polecam
Lubię H&M, Cubusa, New Yorker, a ostatnio na nowo polubiłam Reserved - mieli świetną letnią kolekcję, a i jesienna zapowiada się ciekawie.
[quote=Enka]polubiłam Reserved - mieli świetną letnią kolekcję, a i jesienna zapowiada się ciekawie.[/quote]
Letnia nie za bardzo za to jesienna jak najbardziej - jak dla mnie !
Pozdrawiam
[url=http://www.szybkoilatwo.blogspot.com]www.szybkoilatwo.blogspot.com[/url]
Ja lubię z Solara (zwłaszcza do kiecek tej firmy mam nieukrywaną słabość...)
takie babskie sprawki. ha
Wszystko zależy co kupuję ... te droższe rzeczy wydają mi się lepsze, więc mam ich mniej, bo nieraz jest tak, że coś mi się znudzi, a jest nadal w bardzo dobrym stanie ... i szkoda się pozbyć. Ale np. poszukuję sukienkę na wesele, to chcę mieć ją lepszą i do tego wykorzystam chyba Stilago markowe ciuchy, europejskie, nawet 70 % taniej
Moje ulubione marki to Zara, Stradivarius, Parfois ( słabość do torebek stamtąd ), C&A, ze sportowych to Nike i Decathlonowe marki Oczywiście na zakupach w CH obejdę większość sklepów:P Jednak te marki lubię najbardziej ;]
Ja ostatnio kupiłam dwa piękne komplety bielizny Corin oraz dwie pary dżinsów Mango
to są teraz moje ulubione marki
Decathlon ma bardzo fajne sportowe rzeczy, też ich lubię, quechua jest tania a dobra :]
Sama mam kilka polarów z Quechua i zdecydowanie muszę się z tym zgodzić . Nie będę raczej oryginalna, bo najczęściej kupuję w tych sklepów, które już tutaj były wymienione. Jest to m.in. Zara, Stradivarius, Promod, Solar, czy Mango. Zaglądam też czasem do internetowych klubów zakupowych typu Zlotewyprzedaze.pl . Mają fajne promocje i dosyć często udaje mi się tam znaleźć coś dla siebie, ostatnio np. torebkę z Davida Jonesa
Własnie, o sportowych ciuchach rzadko mówimy, a Decathlon mia i duzy wybór i ceny ok.
W porównaniu z oryginalnymi sklepami NorthFace'a czy Berghausa rzeczywiście decathlonowe ceny są w porządku
Byłam ostatnio w outlecie Pumy i fajną bluzę sobie sprawiłam za 40 % ceny
Żeby wiedzieć ,gdzie są jakie promocje korzystam sobie z takiej "wyszukiwarki promocji", wybrałam sobie ulubione sklepy i sprawdzam sobie co kilka dni jakie są aktualne w nich promocje
Ostatnio edytowany przez Krecik (2013-02-19 16:19:14)
A słyszałyście o ekologicznej marce Femi ?
Promocja do 20 lutego:)
[url]http://niecierpek.blogspot.com/2013/02/wielka-kosmetyczna-promocja-marki-femi.html[/url]
Pozdrawiam
Ja słyszałam i używałam ich kremu różanego , rewelacja!
Ja najczęściej ubieram się w mohito, h&m, bershkę, stradivariusa i uwielbiam rzeczy adidas orginals.
Marek jest co niemiara, i co jedne to się prześcigają w fasonach i w cenach.
Ja najbardziej lubię ciuchy firmy Adidas. Według mnie są znacznie lepsze jakościowe niż te innych marek. No i ogólnie podobają mi się A to mój najnowszy zakup:
Dla mnie są przereklamowane a i też robione w Chinach jak wszystko więc poco przepłacać za samą metkę?
Moja ulubiona marka to ZARA, ale też chciałabym spróbować ubrań jakiś młodych projektantów.
Dla mnie marka nie ma znaczenia. Wybieram to w czym czuje się dobrze.
Nie patrzę na marki, bo to moim zdaniem całkowita strata czasu i kasy. Zobaczcie to -
W zasadzie wszystkie buty kupuję naprawdę tanio, oczekuję że przetrwają 2 sezony, a skubane nie chcą się zniszczyć...
Bardziej stawiam na styl jakiego oczekuję niż na nazwę. Bo po co?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź