Odp: Kosmetyki które polecam :)
puder maxfactor natural minerals , kremy Olay anty age na dzień i na noc świetne
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
puder maxfactor natural minerals , kremy Olay anty age na dzień i na noc świetne
[quote=asiula83]..., kremy Olay anty age na dzień i na noc świetne[/quote]
100% zgodność - czyżby bratnia duszyczka się pojawiła?
delikatnie złuszczająca emulsja do mycia twarzy 3w1 Johnson's
super!
[img]//img1.frisco.pl/products/zoom/3574660371499_z.jpg?15d2fb149ad94ef1910bb538daebe5ba[/img]
To ja dołożę jeszcze jednego swojego faaworyta - tonik Lirene. Jestem nim zachwycona...
mój faworyt - rollon kofeinowy pod oczy z Garniera
do ciała polecam
Bielenda Eco Care Miód Do Ciała Bioorganiczny Balsam 200 ml świetnie nawilża , wchłania sie w skórę, skóra jest delikatniutka i pięknie pachnie
wlasnie moj bedzie testowal vichy thermal ale wersje rich
balsam i żel do kąpieli brzoskwiniowy Yves Rocher - polecam
Do sprzedaży wchodzi właśnie znana na całym świecie grecka marka kosmetyków na bazie składników roślinnych i nowoczesnych rozwiązań biochemicznych - Korres. Słyszałyście może o tych cudeńkach???
korres - pierwsze słyszę
mi też nic się nie obiło o uszy...
nie
nie mam pojecia o czym piszesz....
Pinkmause a Ty widziałaś te kosmetyki , w drogerii czy w gazecie ...
i jak cenowo się przeststawiają
Wyczytałam w necie, że to jakaś rewolucyjna marka, która wchodzi na polski rynek.
no to musimy troszke poczekać .... kto wie może firma bedzie się zareklamować i może będą do wygrania na naszym forum ... rewelacyjnie by było
Ale marzenia... Niezłe tak przed snem.
co nie ... pomarzyć fajna rzecz
Dziewczyny a ja potrzebuję maseczki ... dobrej - kiedys kupowałam w avonie taka peel-off - nakładasz i ściagasz skórę ale już jej nie ma , mozne gdzies taka kupić... w aptece pytałam i maja że nakłada się i zmywa ciepłą wodą lub wyciera wacikiem
Ja takowych nie uznaję. Przykro mi...
poszukaj w Oriflame
ja znalazłam też taką w RossMannie
jest mnóstwo takich - w rosmmanie jest co najmniej 5, ja kilka dni temu kupiłam soryai
[quote=asiula83]co nie ... pomarzyć fajna rzecz
Dziewczyny a ja potrzebuję maseczki ... dobrej - kiedys kupowałam w avonie taka peel-off - nakładasz i ściagasz skórę ale już jej nie ma , mozne gdzies taka kupić... w aptece pytałam i maja że nakłada się i zmywa ciepłą wodą lub wyciera wacikiem[/quote]
bardzo dbre i fajne są glinki
Ale glinki nie nna każdego buziaka.
U mnie efekt odwrotny do założeń. Robię więz zazwyczaj nawilżającą lub odżywczą z Daxa.
A najczęściej wystarcza mi peeling enzymatyczny.
ja mam nadwrażliwa cerę i np biala glinka jest cudna!
A co myslicie o algach?? też sa wychwalane
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź