Odp: Co ugotować dziś na obiad?
U mnie tradycyjna pomidorowa dziś - a co!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie tradycyjna pomidorowa dziś - a co!
U mnie dziś żurek na maślance, ale też nie mam pomysłu na jutro, może makaron z białym serem?!
Mam w domu wielbiciela żurku, więc to będzie dziś...
A ja dziś jem na mieście - zobaczymy czy gotują tam lepiej ode mnie
Fasolka po bretońsku z dużą ilością pomidorów!
A ja pierogi ruskie!
Lasagne domowej roboty!
Udka w sosie miodowym... Pycha!
[quote=Yolana]A ja pierogi ruskie![/quote]
Jak Ci coś na dzisiaj zostało to czekam na zaproszenie
a u mnie makaron razowy z kurczakiem i szpinakiem z pomidorkami
Halibut w pomarańczach - dziś robię po raz pierwszy i mam nadzieję że mi wyjdzie
Ja poszłam na łatwiznę - fasolka po bretońsku... ze słoika.
u mnie przegłosowana została pizza ristorante pikantna z salami
Ja mam w planach ugotować sobie dzisiaj spaghetti pełnoziarniste z twarogiem i sosem budyniowym Czasami może być na słodko
Ja nie znoszę makaronów na słodko. Mogę zjeść z samym masłem i solą, jak to czasem bywało, ale na słodko nie nie nie, choć... jakiś czas temu mama zrobiła z sosem budyniowym, w którym były wiśnie i ten sos smakował tak fantastycznie, że zjadłam nie zauważając makaronu.
Ja makaron z uprażonymi jabłkami ostatnio u babci jadłam - pycha!
U mnie dietetyczna pizza z warzywami, z całym mnóstwem warzyw
Ja dzisiaj mam zamiar przygotować ziemniaki z przyprawą, jajko w koszulce oraz warzywa na parze.
O ja wczoraj miałam bardzo podobnie, tylko zamiast jajka boczk podsmażany z cebulką, nektarynkami i czymś tam jeszcze.
Dzisiaj ryż brązowy, pierś kurczak na parze i sałatka (biała kapusta, marchew, papryka, szczypiorek, przyprawy)
Mniam, apetycznie u Ciebie było. Ja jak wczoraj zobczyłam klopsy to zjadłam kanapki z serkiem topionym na obiad.
Dzisiaj niskokaloryczne placuszki marchewkowe z jogurtem naturalnym. Do tego pewnie jeszcze jakieś warzywko ugotowane na parze
Zobaczyłam wątek i zrobiłam się głodna. Dziś jestem po naleśniku, podwójnej kanapce, jabłku i nektarynce... i jeszcze ChupaChups. To dla mnie za mało. Zjadłabym teraz wszystko!
Ja dzisiaj robię zapiekankę ze szpinakiem i makaronem. U mnie w domu wszyscy ja uwielbiają. A robi się szybko i prosto
O kurczę, jak ja kocham szpinak! Dobrze, że mam pod dostatkiem w ogródku. Uwielbiam z ziemniaczkami, z zapiekanką, na surowo do salatki, z jajecznicą, mlask mlask!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź