Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??
ja szybki prysznic i kawa w biegu... nie ogarniam się ostatnio ...
jeszcze prezent na Gwiazdkę dla męża...
dobrze że chociaż pomysł już mam!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 41 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja szybki prysznic i kawa w biegu... nie ogarniam się ostatnio ...
jeszcze prezent na Gwiazdkę dla męża...
dobrze że chociaż pomysł już mam!
Jaki? Chyba to nie tajemnica?
cb radio
co o tym myślicie? uwielbia jazdę samochodem, kocha swoje autko i ... ostatnio troszkę punktów mu się nazbierało...
Ja dla siebie dzisiaj wstałam wcześniej i wzięłam bardzo długi prysznic z rmf classic w tle nie nic przyjemniejszego niż po takim porannym umyciu się wypić pyszną kawę i zjeść musli z jogurtem już wcześniej przygotowane
Uwielbiam takie poranki kiedy mam wystarczającą ilość czasu i nie muszę się spieszyć.
No to super... Nie pracujesz?
Ha ha, a ja mogę sobie na to pozwolić CODZIENNIE!
Dziś dzień zaczęłam od orzeźwiającego prysznicu i mocnej kawy z mleczkiem . Następnie zjadłam pożywne śniadanie. A teraz praca...:/, ale wieczorem planuję zafundować sobie małe SPA
Najpierw wezmę kąpiel z kulami musującymi z Mydlarni u Franciszka, które uwielbiam, a potem nałożę sobie maseczkę
Już nie mogę się doczekać wieczoru
U mnie dziś rano bardzo orzeźwiający letni prysznic, z wyśmienicie pachnącym żelem pod prysznic Palmolive wanilia, potem szybki peeling i kawka
Dziś godzinka opalania przy książce a potem kąpiel i wanna pełna piany!
Zrobiłam sobie maseczkę antybakteryjną Perfecta z wyciągiem z gruszki. Uwielbiam ją ; )
Zajęłam się dzisiaj troszkę swoją twarzą. Zrobiłam peeling antybakteryjny Soraya oraz nałożyłam maseczkę rozświetlającą z Rival de Loop potem mam zamiar zrelaksować się w wannie używając kokosowego mydła w płynie z Ziaji.
Dzisiaj zaczęłam dzień od zimnego prysznica, następnie balsamowanie....mmm...teraz troszkę relaksu, w końcu mam wakacje jeszcze
[url=http://www.szybkoilatwo.blogspot.com]www.szybkoilatwo.blogspot.com[/url]
ja właśnie maluje pazurki
Ja dzisiaj zafundowałam moim włosom maseczkę z żeńszeniem! Nie ma dla nich nic lepszego dla włosów po trwałej niż taka maska i [url=http://www.yves-rocher.com.pl/wlosy/szampony]szampony naturalne[/url]. A oprócz tego to latte na chudym mleku, od tego zawsze zaczynam dzień!
Dziś olejowałam włosy (alterra migdały+papaja na długość, a na skalp olej rycynowy) i zrobiłam peeling enzymatyczny na twarzy
Kupiłam sobie [url]http://www.mydlarnia.info/olej-arganowy-bio--eliksir-mlodosci-100-ml-cat-218-id-629.aspx[/url] Taki mały prezent )
Położyłam maseczkę i posmarowałam maścią wielkiego dżinksa, który wyskoczył mi na policzku:/
Kurde a ja dzisiaj poza odrobiną kąpieli slonecznej to nic....musze to póxniej nadrobić....cholerny pędzący czas
NIC i nie wiem kiedy mi się uda coś zrobić dla siebie ... chyba, że pojadę na jakiś nawet szybki urlop, nawet na jakiś weekend. Marzy mi się SPA, zwłaszcza, że znalazłam jedno fajne - w Głęboczku, gdzie mają w swojej ofercie zabiegi z winoterapii ;p brzmi super.
ehh... nie, jeszcze nic. poza chwilą na forum
a Głęboczek znam, byłam, bez zabiegów, ale pięknie tam w okolicy.
a nie, przepraszam. kupiłam sobie kostium kąpielowy
A dzisiaj był zabieg na cellulit i pływanie na basenie:)
a kostium do oddania..
Wreszcie znalazłam czas na maseczkę zrobioną domowym sposobem z kefiru i pomidora:)
A u mnie dzisiaj był długi spacer połączony z wcinaniem lodów A za chwilkę szykuję się do domowego SPA, czyli peeling całego ciała, balsamowanie i drożdżowa maseczka na twarz
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 41 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź