Odp: Paletki ;)
Ostatnio wiele osób chwali sobie palety Sleek- ja nie miałam okazji jeszcze jej wypróbować, ale czytając te wszystkie pozytywne komentarze na jej temat na wielu stronach, będę musiała się skusić na jej zakup.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnio wiele osób chwali sobie palety Sleek- ja nie miałam okazji jeszcze jej wypróbować, ale czytając te wszystkie pozytywne komentarze na jej temat na wielu stronach, będę musiała się skusić na jej zakup.
Ja mam Sleek'a Oh So Special i jestem z niej bardzo zadowolona! Można wyczarować wiele makijaży. Ciebie są trwałe, dobrze napigmentowane - po prostu cudo!
Ja polecam paletki Sleeka. Sama posiadam trzy i kolejne trzy w planach
Polecam sleek ostatnio kupiłam tą paletkę, jest w miarę tania a kolory ma piękne i dobrze napigmentowane
Ostatnio edytowany przez ana-umalowana (2012-03-21 19:31:39)
Aktualnie używam paletki: Sleek, Maybelline, Inglot oraz 120 cieni kupionych na allegro.
Ja polecam paletkę Sleek Oh So Special 658- jestem z niej zadowolona, ładne kolorki- szczególnie perłowe i cienie dość długo się utrzymują.
Ja tez chce sleeka
Sleek! Najlepsza na świecie ;*
Palety Sleeka mają to do siebie, że jak raz się zacznie je kupować, to nie można przestać...
Ja mam ich już chyba 8 czy 9, w tym te dwie najnowsze - z samymi matowymi cieniami i szczerze mogę je polecić.
Tutaj piszę o nich więcej, są też duże i wyraźne swatche:
[url]http://www.facebook.com/notes/arsenic/sleek-i-divine-ultra-mattes-v1-brights-vs-v2-darks/434318876592198[/url]
Zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami na temat paletek Sleek. Nie dość, że są wspaniałej jakości i niskiej ceny, to jeszcze uzależniają !
Ja również uwielbiam paletki Sleeka. Na razie mam wprawdzie tylko jedną - Oh So Special - ale na urodziny zażyczyłam sobie kolejną cienie są dobrze napigmentowane, długo się utrzymują i jak na ilość 12 cieni są tanie Posiadam także kilka mniejszych paletek (głównie po 4 cienie) czy to z niższej półki cenowej czy trochę wyższej, ale żadnych nie można porównać do Sleeka.
Ja codziennie używam au Naturel od sleeka. Świetna paletka idealna na dzień
Sleek ma rewelacyjne paletki cieni i nie drogie
ponoć paletki z firmy Sleek są fajne, ale na razie sama ich nie testowałam, bo mam jeszcze palety z cieniami z Inglota
Ja jestem fanką Inglota i freedome system. Kompletuję kolory na jakie mam ochotę. Niestety do tej pory w przypadku gotowych palet, większość cieni nie była przeze mnie wcale używana
Polecam paletki Sleeka - mam 3 i jestem bardzo zadowolona 2 z nich kupiłam już ho ho ho temu kiedy ich ceny były jeszcze bardziej przystępne. Od tamtej pory sporo poszły w górę, ale widzę, że i jakość też się poprawiła. No i mają coraz więcej matowych odcieni, w dawnych paletkach była znikoma ilość matów, przeważnie tylko czerń.
Ale jeżeli ktoś ma dostęp do kosmetyków z UK to polecam także paletki MUA - recenzja jednej z nich u mnie na blogu - [url]http://swiat-estetki.blogspot.com/2012/11/paletka-mua-poptastic-recenzja.html[/url]
Ja od jakiegoś czasu maluje się na okrągło cieniami Eve Pearl diva eyes. Wcześniej nie znałam tej marki bo nie była w ogóle dostępna w Polsce, teraz jest w sieci. Cienie są godne polecenia, wyglądają świetnie nie tylko na powiecie, w ogóle mają bardzo elegancki design.
a ja się rozglądam za jakąś paletą cieni, taką trochę porządniejszą. Na Boże Narodzenie sobie pozwolę na taki prezent, dla samej siebie:)
Coś polecacie? Cienie muszą być trwałe, raczej nie perłowe, (chociaż fajnie by było gdyby było kilka takich kilka innych)
I cena - taka bez szału Żebym nie zbankrutowała i starczyło na prezenty dla innych:)
Ja uwielbiam Inglota i Sleeka. Obie firmy mają bardzo dobrze napigmentowane cienie, które długo wytrzymują na powiece. A ilość dostępnych kolorów przyprawia o zawrót głowy;)
Inglota są dobre:D
Polecam paletki z wibo, kosztują około 40 zł i są na prawde ekstra
Ja lubię Affect, nie są tanie, ale jakością biją inne na głowę...
U mnie paletki mają długi żywot, bo często brakuje mi czasu, kiedy w pośpiechu wybiegam do pracy i makijaż kończy się na pudrze, tuszu i pomadce Ostatnio jednak kupiłam paletkę NYX z myślą, żeby trochę ubarwić swoją zmęczoną twarz z workami pod oczami, ech...
Polecam paletki fajnie napigmentowane, dobrze się blendują.
Ostatnia wpadła mi w ręce paletka "shocking nudes". Jestem zadowolona - ładne kolory, dobra pigmentacja i trwałość. Wcześniej miałam inne cienie i jakość też była w porządku.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź