Odp: Pomadka czy błyszczyk?
Błyszczyk!!! Polecam nowe odcienie Rimmela... lekko powiększają usta...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Błyszczyk!!! Polecam nowe odcienie Rimmela... lekko powiększają usta...
Zdecydowanie pomadka, ja używam tych z Rimmel oraz Catrice
pomadka dajaca efekt błyszczyka uwielbiam taki efekt ! ciekawi was jaka to pomadka wiecej u mnie na blogu [url=http://www.kasiabanaszak.blogspot.com]www.kasiabanaszak.blogspot.com[/url]
Zawsze byłam za błyszczykami, ale ostatnio używam pomadki Goden Rose i muszę przyznać, ze jestem zadowolona
ja mam balsam carmex w pudełeczku i jestem zadowolona.Wcześniej miałam balsam w podobnym opakowaniu z Rossmana (chyba Vibo) i nie był jakiś świetny
Ja jeszcze nie spotkałam nic lepszego od Carmexa
błyszczyk, każdy jeden, byle nie śmierdzący i niezbyt ciemny. )
ps. aż wstyd się przyznać ale carmexu jeszcze nigdy nie miałam, opinie o nim są różne, od tych, że śmierdzi,po te że pięknie pachnie.
Ninek, którą wersje polecasz, ze względu na walory zapachowe? Bo smaku to chyba nie ma?
ja uwielbiam carmex - polecam w sztyfcie, ze względów higienicznych - nie przepadam za wyjmowaniem pomadki/błyszczyku/wazeliny w pudełeczku i smarowaniem sobie ust brudnym palcem, którym wcześniej trzymałam się poręczy w tramwaju, wyjmowałam pieniądze itp. itd.
Dla mnie tylko klasyczna wersja
dla mnie błyszczyk i póki co ulubieniec Carmex jeden w tubce w torebce, drugi w tubce w kurtce a trzeci w słoiczku w domu pod ręką:)
też uwielbiam carmex zaraziła mnie nim moja koleżanka. Cuda robi z ustami:)
Wolę pomadkę.;p
Używam teraz nivea truskawkowe. ;D
Nivea truskawkowa - fuj jest okropna ;p
Chce kupić sobie Tisane w najbliższym czasie )
dziewczyny polecam wam fajna pomadke lodowa z Fm GROUP . To taka przezroczysta pomadka ochronna z polimerami odżywczymi i witaminami. Nawilża i ujędrnia, nabłyszcza wargi i pięknie pachnie:)
Widziałam ją i nawet próbowałam i faktycznie fajna
pomadka! zdecydowanie
zależy od okazji pomadka na wieczorne wyjścia, błyszczyków natomiast używam na dzień ale to już jak kto woli
Lubię pomadki kolorowe ale najczęściej stosuję jasne błyszczyki oraz pomadki pielęgnacyjne np. nivea.
Najlepsze są produkty o właściwościach zaróno pomadki, jaki i błyszczyka, koniecznie przetestujcie pomadkę firmy Celia, niezawodna i idealnie pielęgnuje usta:)
Jak dla mnie błyszczyki są za bardzo klejące. Zdecydowanie wole konsystencję pomadki, aczkolwiek w swojej kosmetyczce mam mnóstwo błyszczyków bo uwielbiam efekt mrowiących ust
O tak, fajny jest ten efekt. Jest takie serum Bielendy z linii Sexy Look, które niby ma powiększać, czego nie zauważyłam, ale fajnie mrowi.
Dziewczyny, a czy któraś z Was miala okazję wypróbować Golden Rose Lipstick z woskiem pszczelim? Możecie się podzielić opinią?
Tylko pomadka. Błyszczyk podkreśla niedoskonałość ust przyciągając uwagę.
Ja bardziej wolę błyszczyki a szczególnie owocowe ale pomadki tez mam w swojej kolekcji i czasami używam
Ja raczej błyszczyki Uwielbiam te z essence
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź