Odp: kąpiele - żele, płyny, olejki
ostatnio kupiłam żel pod prysznic Isana, zimowa limitowanka, pachnie palonymi migdałami+miodem, fajny kosmetyk w niskiej cenie.  poza tym - z tych tanich - lubię płyny do kąpieli APART dobrze się pienią.
 poza tym - z tych tanich - lubię płyny do kąpieli APART dobrze się pienią.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ostatnio kupiłam żel pod prysznic Isana, zimowa limitowanka, pachnie palonymi migdałami+miodem, fajny kosmetyk w niskiej cenie.  poza tym - z tych tanich - lubię płyny do kąpieli APART dobrze się pienią.
 poza tym - z tych tanich - lubię płyny do kąpieli APART dobrze się pienią.
Fajne są Apart. Pienią się tak jak piszesz i nie "gryzą" mnie. Za to te z Avonu, pomimo pięknych zapachów gryzą straszliwie i nie nadają siedla mnie. Tak samo ich żele pod prysznic.
Też lubię płyny Apart - mają ciekawe zapachy i są wydajne 
Z żeli zawsze mam na półce Białego Jelenia z kozim mlekiem. Oprócz tego Ziaja Kozie Mleko, ostatnio też Isana z ekstraktem perłowym i peeling z wanilią i biała czekoladą, mniamk! 
Ostatnio edytowany przez FemmeNotFatale (2012-01-11 12:57:39)
ja używam przeróżnych żeli ale np. w lecie lubię świeże orzeźwiające cytrusowe zapachy a jesień -zima wanilia, czekolada itp
Niestety nie posiadam wanny:( i nie mogę się rozkoszować kąpielami w pachnących płynach:(. Ale staram się sobie to rekompensować pachnącymi olejkami pod prysznic  teraz używam tego [url]http://www.mydlarnia.info/zel-do-kapieli-z-oliwa-z-oliwek-i-olejem-arganowym-cat-200-id-738.[/url] fajnie pachnie i nawilża:)
 teraz używam tego [url]http://www.mydlarnia.info/zel-do-kapieli-z-oliwa-z-oliwek-i-olejem-arganowym-cat-200-id-738.[/url] fajnie pachnie i nawilża:)
Od kiedy jestem na studiach również nie posiadam wanny, wyłącznie prysznic. Dlatego gustuję w różnego rodzaju żelach i peelingach do ciała  Chwilowo moimi faworytami są - peeling do ciała o zapachu gruszkowym z Joanny oraz żel pod prysznic o zapachu śliwki i kwiatu pomarańczy z Oriflame
 Chwilowo moimi faworytami są - peeling do ciała o zapachu gruszkowym z Joanny oraz żel pod prysznic o zapachu śliwki i kwiatu pomarańczy z Oriflame 
A ja uwielbiam swoją wannę - ona jest moim wytchnieniem po męczącym stresującym dniu. Oczywiście w połączeiu z zestawem różnych pierdół typu świeczki, buteleczki, sole do kąpieli. Do tego idealnie wpisuje się ciepła imbirowa seria swedish spa - olejek i scrub to moi dwaj przyjaciele - na jesienne i zimowe wieczory - rozgrzać się w łazience, bawełniane skarpetki na nóżki, książka w rękę i czas tylko dla mnie:)
A gdy nie ma czasu na takie bajery - to prysznic z jakimś aromatycznym kremowym żelem - na tę porę preferuje takie ciepłe, mleczne, miłe zapachy:)
Proponuję wypróbować sole Tiande. Zapach jest naprawdę niesamowity. Ostatnio próbowałem Piane do kąpieli Działa uspakajająco i kojąco
[img=PunBB bbcode test]http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/8852/0/0/pl/0/templates/images/products/8852/e9f9e3e6630039c79d8cc07fbb580799.jpg[/img]
Mam wannę i uwielbiam się w niej wylęgiwać  Jakoś gdy mam okazję skorzystać z prysznica (np. na wakacjach) to nie jest to dla mnie przyjemność. Jednak przyzwyczajenie robi swoje. Do wanny często dosypuję sole bądź wlewam płyn do kąpieli. Moim ostatnim ulubieńcem jest Luksja o zapachu karmelowych gofrów <3 Żeli używam przeróżnych firm, najczęściej o kokosowym zapachu. Ewentualnie dobieram do pory roku, np. bardziej orzeźwiający latem
 Jakoś gdy mam okazję skorzystać z prysznica (np. na wakacjach) to nie jest to dla mnie przyjemność. Jednak przyzwyczajenie robi swoje. Do wanny często dosypuję sole bądź wlewam płyn do kąpieli. Moim ostatnim ulubieńcem jest Luksja o zapachu karmelowych gofrów <3 Żeli używam przeróżnych firm, najczęściej o kokosowym zapachu. Ewentualnie dobieram do pory roku, np. bardziej orzeźwiający latem  Muszę jeszcze wypróbować olejki pod prysznic, ale najpierw wypadałoby wykorzystać zapasy kosmetyków.
 Muszę jeszcze wypróbować olejki pod prysznic, ale najpierw wypadałoby wykorzystać zapasy kosmetyków.
Mam kabinę prysznicową od 4 lat. 
Przedtem była wanna w łazience 22 lata.
Ja się kąpię w solach Dr Nona. To informacja dla tych co mają wannę
[url]http://morzemartwe.net/sol-z-morza-martwego-dr-nona-fenomen[/url]
Ja polecam migdałowy olejek pod prysznic firmy L'OCCITANE - skóra jak marzenie. Prawie jak u moich dzieci - gładka i nawilżona.
Ja bardzo lubię żele z Isany, tanie i dobre. Szukam czegoś bez SLS, ale trudno znaleźć. Może ktoś zna taki produkt?
[quote=kosmetyczka-na-szpilkach]Ja bardzo lubię żele z Isany, tanie i dobre. Szukam czegoś bez SLS, ale trudno znaleźć. Może ktoś zna taki produkt?[/quote]
Z tego co kojarzę to żele Alterry nie mają SLS  Są łatwo dostępne w Rossmannie
 Są łatwo dostępne w Rossmannie 
Ja bardzo lubię halo gel breezy z Dr Nony, jest taki odświeżający i przede wszystkim nie zawiera SLS:)
ja używam żelu po prysznic z żurawiną i trawą cytrynową firmy Apis, pięknie pachnie, super nawilża
Upodobałam sobie stosowanie takiego żelu pod prysznic: 
drtaffi.pl/zel-pod-prysznic-acqua-di-bolgheri-oro.html
Jego delikatny miodowy zapach bardzo mi odpowiada. Ponadto w jego składzie znajdują się m.in: ekstrakt z kukurydzy, pszenicy i soi, którego zadaniem jest chronić naszą skórę przed zgubym wpływem wolnych rodników.
Rzadko robię sobie kąpiel, ale jeśli już zamarzy mi się domowe SPA, to wtedy sięgam po płyn do kąpieli z minerałami z Morza Martwego firmy APIS. Algi morskie, aloes i lawenda posiadają intensywne właściwości nawilżające, odprężające. Płyn pozostawia skórę aksamitnie gładką i elastyczną,  chroni ją przed wysuszeniem. Pozwala Nam doświadczyć wyjątkowej kąpieli jakby w Morzu Martwym ale w domowym zaciszu. Do tego pięknie pachnie, czyli nie pozostaje Nam nic innego jak zanurzyć się w relaksie 
Nie lubię kapać się w wannie i nawet jeśli już muszę (nocuję u kogoś kto nie ma prysznica) zawsze myję się słuchawką. A czego używam? Kieruję się samym zapachem więc jeśli szukam czegoś nowego to oblegam drogerię i szukam zapachu który przypadnie mi do gustu. Obecnie używam płynu do kąpieli o zapachu kokosa kupiony w naturze i bardzo polecam. Świetnie pachnie i następnego danie jak polewam ciało wodą czuję ten zapach.
Ja też, takie leżenie w wannie mnie nudzi... Używam olejków pod prysznic, cynamonowego albo pomarańczowego, dobrze nawilżają skórę
boziu... w obliczu nie posiadania bieżącej wody od dwóch dni marzy mi się kąpiel w olejkach... uch
polecam olejki bielendy, afrodyzjak z ylang-ylang, świetnie nawilża:)
Ja zdecydowanie wolę wannę. Jakoś jestem do niej przyzwyczajona i gdy jestem gdzieś na wakacjach gdzie jest prysznic to strasznie ciężko mi się z niego korzysta xD
Obecnie używam najzwyklejszego żelu Kult ze sklepu Aldi o zapachu grapefruita i mandarynki. Śliczny, orzeźwiający zapach w sam raz na ciepłe dni 
fajne są też kąpiele z solami, ostatnio mam jaśminową;)
[quote=Virrana]fajne są też kąpiele z solami, ostatnio mam jaśminową;)[/quote]
Zgadzam się  Lubię biedronkowe sole BeBeauty. Bardzo ładnie pachną, są tanie i łatwo dostępne
 Lubię biedronkowe sole BeBeauty. Bardzo ładnie pachną, są tanie i łatwo dostępne 
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź