Odp: Buty
Ja mam wysokie podbicie. Prawie nigdy kozaka nie wsunę na nogę. Takie głupie buty robią...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam wysokie podbicie. Prawie nigdy kozaka nie wsunę na nogę. Takie głupie buty robią...
a ja dziś założyłam kozaki i się okazało że przemakają.... no i muszę się zakręcić za nowymi ![]()
nie znoszę kupować butów!!
Jeśli chodzi o zakupy to ja muszę i to już kupić buty dla syna. Stare za małe - a tu zima w październiku...
a moje łydki są za bardzo grubaśne i się nie dopinam ... wolałabym chyba, zeby mi odstawały , bo w niedopiętych to dopiero masakra
Też ma problem z zimówkami
a tu zima już nas zaskoczyła ![]()
[quote=asiula83]a moje łydki są za bardzo grubaśne i się nie dopinam ... wolałabym chyba, zeby mi odstawały , bo w niedopiętych to dopiero masakra[/quote]
ja za to wyglądam w większości kozaków jak w kaloszach ![]()
no nie wiem co lepsze ![]()
[quote=asiula83]a moje łydki są za bardzo grubaśne i się nie dopinam ... wolałabym chyba, zeby mi odstawały , bo w niedopiętych to dopiero masakra[/quote]
Ja mam ten sam problem - muszę zawsze szukać kozaków, które są bardzo rozciągliwe albo takich żeby miały takie rozcięcie na górze, które się rozciąga, ![]()
Przeźroczyste buty będą hitem na sezon wiosna – lato 2010. Przeźroczyste szpilki można znaleźć od Dsquared2, Prada po Fendi. Bracia z Dsquared2 stworzyli je w stylu rockowym ozdabiając je rożnymi dodatkami. Buty Prada charakteryzują się metalicznymi, delikatnymi akcentem.
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images44.fotosik.pl/215/4457f579a7a5513f.jpg[/img][/url]
Co wy o nich sądzicie?
fajnie wyglądają tylko trzeba by mieć strasznie dłuuuugie nogi i chodzić po suchym i niezakurzonym podłożu ![]()
fajne butki, ale ja nie chodzę w obcasach... ale .. na pewno robiłyby wrażenie na ulicy
takie do rury ![]()
Jak dla mnie to za wysokie...
no... wysokie to są, ale... wrażenie jest ![]()
Piękne, tam gdzie trzeba być eleganckim. To nie tandeta...
ja bym na pewno w nich zęby wybiła ![]()
ja na obcasach nie lubię chodzić bo ... jestem wysoka , a dwa - nie umiem
Ja jestem malutka i kocham obcasy.
Chociaż teraz coraz mi trudiej biegać na długich dystansach.
ja lubię obcasy, ale obawiam się, że w tych to bym ewentualnie ładnie wyglądała jakbym stała
Ja nawet na stojąco dziwacznie.
a dzisiaj w sklepie widziałam piękne botki sznurowane, czarne lakierowane jedyny minu obcas 9 cm ;( kurcze a tak chciałam je sobie sprawić
uciachnij obcas
co to za problem
?
no no albo spiłuję ![]()
zawsze to jakieś rozwiązanie ![]()
zobaczcie jakie ślicznie ... tylko te mają odkryte palce
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images46.fotosik.pl/217/04da83ddda7c0921.jpg[/img][/url]
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images41.fotosik.pl/214/09c7f1ac2d76bb66.jpg[/img][/url]
te fioletowe są boskie! właśnie takich szukałam ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź