Odp: A może tak bez zaręczyn?
Dosyć dużo, tzn akurat
Ajjj szykujecie już ślub?;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dosyć dużo, tzn akurat
Ajjj szykujecie już ślub?;)
[quote=Ninek]Nasz okres narzeczeństwa będzie trwał dokładnie 20 miesięcy... Dla mnie wystarczająco [/quote]
Prawie tyle co ciąża słonia. Rzeczywiście wystarczy.
Mi się marzą dwa lata.
Palenie palenie, ja tez kiedyś sie z paleniem ukrywałam. Zamiast mi pomóc to groził, ze zostawi jak nie rzucę i jak tu nie zapalić w takim stresie.
To był psychopata ogólnie rzecz biorąc. I byłam z nim zaręczona
Nawet datę już wyznaczaliśmy, obrzydliwe i suknię już nagraną miałam, fujt i buty znalazłam i po naukach już byliśmy, bleee...
A zaręczyny to wolicie kameralne, we dwoje czy tak oficjalnie przy innych?
Ja nie paliłam nigdy i nie zamierzam Na szczęście mój N. też nie pali
Ja przy M. kopciłam strasznie. Dokładnie rok temu zaplanowaliśmy sobie na dzisiaj zaręczyny
I nie palisz teraz w ogóle? Jejku to dla mnie takie TRUDNE.
Ja? Ja palę
Tylko przy M. paliłam dużo więcej, bo jak czuję fajkę to mi się chce, a on pali sporo.
Przy jednym z poprzednich, przy totalnym psychopacie C. nie mogłam palić.
To mój facet jest chyba psychopatą. Wiesz co? Moje postanowienie nie wyszło... Nowy rok mija bez mian...
Jestem nowa na forum ale się pochwalę (od któregoś tematu trzeba zacząć) 31.12.11 o godzinie 23:20 mój chłopak się mi oświadczył Teraz noszę na palcu pierścionek, który wypatrzyłam sobie chyba rok temu i po 5latach w końcu jesteśmy narzeczeństwem
RedHead-Girl gratuluję
chociaż szczerze powiem, że zdziwiły mnie aż dwie rzeczy w Twojej wypowiedzi ... 1. że sama sobie wybrałaś pierścionek oraz 2. że w trakcie oświadczyn spojrzałaś na zegarek zamiast mu się rzucić na szyję/zalać łzami wzruszenia/krzyczeć z radości albo nie wiem ... uciec ze strachu
no to teraz ślub - kiedy??
Haha no to już tłumacze
1. Od dziecka u mojej mamy widziałam piękny złoty pierścionek z błękitnym opalem otulonym cyrkoniami i marzyłam, by dostać kiedyś taki . Nigdzie takich nie było... Aż kiedyś znalazłam na stronie jakiegoś jubilera bardzo podoby i powiedziałam mu, że to taki o jakim marzę . Powiedział, że takim się mi oświadczy i po ponad roku to zrobił ;D Właśnie tym wymarzonym jaki sobie wybrałam
2. Godzina w przybliżeniu bo popatrzyłam na zegarek jak było po wszystkim mieliśmy wychodzić na rynek żeby spotkać się ze znajomymi na pokaz sztucznych ogni
3. Ślub planujemy na wrzesień 2014 A dokładnie to gdzieś za miesiąc pojadę zarezerwować orkiestrę i sale (bo są strasznie wcześnie rezerwowane )
A i apropo zalewania się łzami To byłam pod wpływem dużej ilości sylwestrowego wina i najpierw doznałam szoku, nie wiedziałam co do mnie mówi, stał, nagle przede mną klęczy Rozpłakałam się jak założył mi pierścionek a potem płakałam i trzęsłam się przez 15minut
wow aż się wzruszyłam gratuluję szczerze!!
ja nie miałam pojęcia o niczym - o pierścionku nigdy nie rozmawialiśmy, ale zaufałam mu i kiedyś mu powiedziałam (jak coś kręcił że się na tym nie zna), że przecież ma świetny gust i na pewno sobie poradzi (wystarczy spojrzeć jaką super laskę sobie wybrał!)
no i faktycznie - całkiem nieźle mu to wyszło... a ślub zorganizowaliśmy w dwa miesiące
Hehe ale fajnie U nas niestety jakbym chciała dla rodziny, znajomych to potrzebna sala a jeszcze dzieli nas troche km więc trzeba coś wybrać żeby dojazd mieli dobry i sala żeby była ładna Więc jest taka jedna remiza, która ma piękną sale i kuchnie Więc muszę ją zaklepać Tak samo orkiestra - grali u mojego brata i wszyscy się świetnie bawili )
RedHead-Girl czeka Cię teraz dużo pracy przy organizacji Sama nie tak dawno to przechodziłam Za niecałe 8 miesięcy mój ślub Mój Luby też mieszka sporo km ode mnie, więc to dodatkowo utrudnia zadanie, żeby wszystko zgrać, kiedy jechać obejrzeć... Powodzenia
Ninek - dobrze o tym wiem Na szczęście dużo rzeczy mamy już ustalone. On pracuje na budowie od 7-8rano do 18-19 więc na mnie spada rezerwacja najważniejszych rzeczy . No może uda się z zespołem podpisać umowę w którąś niedziele jak ma wolne
haha a właśnie na ich stronie przeczytałam, że rezerwacje na 2014 przyjmują dopiero od 1.09 -.-' I jak tu zgrać? Zarezerwuje sale np. na pierwszy weekend września, potem umówie się z nimi i okaże się, że ktoś już zaklepał? Agrh....
o masz... ile problemów mnie ominęło ... nie ma to jak narzeczony z tego samego i do tego dużego miasta ....
ale dasz radę trzymam kciuki
Ninek, a jak kiecka? pochwalisz się już czymś?
Już znalazłam Ale mojemu Narzeczonemu się nie przyznałam jeszcze...
pochwal się pliiis
Moim zdaniem jest cudna Niestety nie umiem wstawić tu obrazka, więc dam linka
[url]http://www.bestbridalprices.com/images/lasposa/large/Lorna.jpg[/url]
Co sądzicie?
To nie w moim stylu Mojemu N. się takie podobają, ale mi nie za bardzo... Ja chciałam takie coś lekkie, zwiewne... Ale jak przymierzyłam to wyglądałam podobno jak Zosia z Pana Tadeusza...
ja również jestem za propozycją Niny, zresztą - wklejałam gdzieś zdjęcie swojej - zdecydowanie wolę prostotę i elegancję uważam, że przede wszystkim ma być widać pannę młodą w sukience a nie sukienkę i gdzieś tam w środku pannę młodą
ale - wszystko zależy od stylu, urody, figury ...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź