Odp: ilość lakierów...
Koło 100 Dużo nawet nie otwartych
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ups... to po co je kupiłaś? Przyznaj się, masz z tym problem? Ja kiedyś kupowałam nałogowo babskie gazety i nawet wieli z nich nie przeglądalam, tylko rzucałam w kąt po przyjściu do domu. Kiedyś się ocknęłam, wzięłam te gazety, kalkulator i jak podliczyłam, że w ciągu niecalego miesiąca wydałam na nie ponad 100zł tak przestałam kupować i trzymałam się 2-3 tutułów, później jednego, a teraz wcale nie kupuję.
Co do lakierów, każdego musialam przynajmniej spróbować od razu po zakupie.
ja po prostu jestem w sklepie - O fajny kolor bedzie mi pasował - biorę
i tak sie zbiera Jestem uzalezniona od kupwania zestawów kosmetyków na allegro i tam też sa czasami lakiery i tak właśnie z 5 podstawowych lakierów zrobiło się 45
ja nawet nie wiem kiedy moja "kolekcja" nabrała taakich rozmiarów
ale nie mam z tym problemu już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłam lakier:)
Ostatnio edytowany przez lidzia007 (2011-12-27 22:37:44)
[quote=niechcemisie]Ups... to po co je kupiłaś? Przyznaj się, masz z tym problem? Ja kiedyś kupowałam nałogowo babskie gazety i nawet wieli z nich nie przeglądalam, tylko rzucałam w kąt po przyjściu do domu. Kiedyś się ocknęłam, wzięłam te gazety, kalkulator i jak podliczyłam, że w ciągu niecalego miesiąca wydałam na nie ponad 100zł tak przestałam kupować i trzymałam się 2-3 tutułów, później jednego, a teraz wcale nie kupuję.
Co do lakierów, każdego musialam przynajmniej spróbować od razu po zakupie.[/quote]
Nie no, nie mam jakiegoś wielkiego problemu ale przecież to nie moja wina, że wszystkie mi się podobają?
[quote=taml92][quote=niechcemisie]Ups... to po co je kupiłaś? Przyznaj się, masz z tym problem? Ja kiedyś kupowałam nałogowo babskie gazety i nawet wieli z nich nie przeglądalam, tylko rzucałam w kąt po przyjściu do domu. Kiedyś się ocknęłam, wzięłam te gazety, kalkulator i jak podliczyłam, że w ciągu niecalego miesiąca wydałam na nie ponad 100zł tak przestałam kupować i trzymałam się 2-3 tutułów, później jednego, a teraz wcale nie kupuję.
Co do lakierów, każdego musialam przynajmniej spróbować od razu po zakupie.[/quote]
Nie no, nie mam jakiegoś wielkiego problemu ale przecież to nie moja wina, że wszystkie mi się podobają? [/quote]
Skąd ja to znam
Zdenerwowałaś mnie, muszę kupić sobie lakier. Dzisiaj mało mi oczy nie wyszły jak w drogerii zobaczyłam cały koszyk lakierów. Wyobraziłam sobie jak wkładam w niego ręcę i grzebię i wybieram, och
I chyba jutro tak zrobię. Pójdę i kupię sobie coś, żeby poprawić sobie nastrój po świątecznym obżarstwie.
Ale obżarstwo przecież też poprawia humor, chociaż nie.. etap jedzenia tak, ale po jedzeniu... przygnębienie i wyrzuty sumienia
Wyrzuty wyrzutami, ale waga łazienkowa rzuciła mi obelgę prosto w twarz.
ja mam 25lakierów:p
Stanęłam na niej przed i po, a ona mi po obżarstwie świątecznym naigrywa się ze mnie i kłamie prosto w twarz bezczelnie pokazując mi, że jestem grubaskiem, który podczas świąt się dopasł.
Ja mam około 100;)
chyba wolę żyć w błogiej nieświadomości ile dokładnie ich mam pewnie też coś koło 100
ups, ja mam około 60 część miałam na paznokciach wiele razy, a część z nich raz lub dwa...
cóż jestem maniaczką chyba
Już się martwiłam, że wyjdę na lakieroholiczkę, ale widzę, że są tu dziewczyny posiadające tyle lakierów co ja, czyli na ten moment już około 100 sztuk Do niektórych często wracam, inne czekają na lepsze czasy
Np latem lubię malować paznokcie na jasne, pastelowe kolory, natomiast zimą utrzymuję ciemną kolorystykę. Sama nie wiem z czego to wynika. po prostu zimą źle się czuję z pstrokatymi paznokciami.
Rodzynka1989, szalejesz!!
Oj tam oj tam ;P
Ja mam ok.30 sztuk i nadal kupuje. Nowe. ;p
Takiego fioła mam. ;d
Ja mam dwa;)
[quote=Alena]Ja mam dwa;)[/quote]
Moja siostra zawsze ma dwa, raz jej sie zdarzyło mieć trzy. Przynajmniej nie wyrzuca pieniędzy, tylko kupi sobie lakier i używa aż zużyje, wtedy kupuje następny. Ja tak nie potrafię.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź