126

Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?

bardzo ;ubię odcienie brązów i beżów.

127

Niechcemisie nie pomogę z frenchem, miałam dwa razy w życiu i oba razy robione przez manicurzystke smile

128

Ech, no właśnie... profesjonalnie. Coś mi się wydaje, że biały lakier mam ciut zbyt rzadki.

129

Ja do frencza używam białego lakieru do zdobień z Sensiq... Najlepszy jaki miałam... i ma fajny pędzelek i dobrze się nim maluje... Pasków nie używam...

130

Jeśli lakier do zdobień, to cienki pędzelek. To byloby dobre rozwiązanie dla mojej niewprawnej ręki. Dzięki za cenną podpowiedź :*

131

ja dziś na szaro jak pogoda za oknem

132

[quote=niechcemisie]Jeśli lakier do zdobień, to cienki pędzelek. To byloby dobre rozwiązanie dla mojej niewprawnej ręki. Dzięki za cenną podpowiedź :*[/quote]

Dla mnie to najlepsze wyjście jakie do tej pory odkryłam smile

133

Skorzystam na 100%.
Dzisiaj mam ciemny, bardzo ciemny granat. Wczoraj pomalowałam, dzisiaj już skubię, bo mi się pomyślało o tym różowym, wiesz Ninek, tym co zawiera serum młodości, a być może i nieśmiertelności.

134

Heheh może spróbujemy odkryć co to dokładnie jest? A potem będziemy na tym grube miliony zarabiać big_smile

135

Dobry plan, oczywiście dzielimy się fifty fifty. Jakiś kod młodości Loreala to może się schować, albo Olay i te inne, my zrobimy taki krem, że panie się nigdy nie zestarzeją... na twarzy.

136

Hehehe a co z resztą ciała?

137

Hm... Gdyby zrobić serum do ciała i sprzedawać w buteleczkach wielkości tych do lakierów, to dopiero by było. Ciekawe ile takich trzeba kupić żeby zasmarować przeciętnych rozmiarów ciało? Na pewno sporo. Ninek, jesteśmy milionerkami!

Dzisiaj mam odżywkę w lakierze na paznokciach, która jest trochę biaława, ale przezroczysta, jakby mleczna, no.

138

Kolory kolory - niezależnie od pory roku lubię granaty i fiolety, ostatnio również nudziaki.
Latem dodatkowo wybieram nasycone kobalty oraz mleczne róże.
Lubię też dodawać na dwóch pazurkach jakiś glitterowy top dla ozdoby smile

139

A u mnie pełen przekrój wink
Obecnie bordowo-śliwkowo-brązowy HEAN zmatowiony topem z Essence z czarnymi stempelkami Bundle Monster big_smile

140

o właśnie - mam odpryskującą ciemną czerwień i dziś chyba sobie spiłuję i nałożę coś przeźroczystego, jakąś odżywkę właśnie...
Dziewczynki, a sprzedacie mi po znajomości karton buteleczek serum???? <prosi> <błaga na kolanach>  big_smile big_smile big_smile

141

uwielbiam wszystkie kolory na paznokciach smile nie mam ulubionego koloru:) ale kocham efekt matowy na paznokciach...

142

Ja na razie nie maluję, ponieważ dbam o moje paznokcie i używam bezbarwnych odżywek:)

143

Tinaaa - ale przecież lakier wzmacnia paznokcie, nie spotkałam się nigdy z opinią żeby je osłabiał - ochrania przed działaniem detergentów, zawiera witaminy, więc odżywia....

144

Moje paznokcie są takie że jak mam niepomalowane 1 dzień to są wszystkie połamane, popękane i się rozdwajają .
A jak jest lakier to nic sie nie dzieje ;p Dziwne nie ? wink)
Lakiery wcale nie niszczą paznokci, a jesli o nie dbasz możesz skorzystać z wersjii z proteinami np,z Wibo ..

145

lakiery raczej nie niszczą, gorzej ze zmywaczami ;/

146

Na wyjścia czerwone a na zwykły dzień neutralne kolory-beż, delikatny róż

147

Na co dzień mam frencza, a na specjalne okazje szaleje z kolorami - czerwienie, granaty, czernie. A najbardziej lubię latem poszaleć z kolorem  na stopkach - dress kod w pracy nakazuje zakryte palce u nóg więc zawsze mam jakiś oczojebny pomarańcz, czerwień, granat, błękit, turkus... To taka swoista forma buntu - w pracy nikt nie widzi, a ja mam wielką radość smile

148

Wszystko zależy od nastroju, pogody, chęci wink Ostatnio lubię niebieskości, nudziaki. Kiedyś nie rozstawałam się z czerwienią... to wszystko się zmienia i nie ma raczej reguły :>

149

To prawda, wszystko zależne jest od nastroju smile Ja aktualnie mam pazurki w kolorze pomarańczowym z czarnymi zdobieniami tongue Bardzo lubię też brązy, odcienie niebieskiego, szarości, czerń oraz klasycznego frencza tongue
Buziaki

150

O tak, to mój nastrój wybiera za mnie kolor lakieru ;D lubię wszystkie oprócz neonowych i czarnych... A dzisiaj mam kawę z mlekiem a na to leciutki brokat