Odp: czekolada
jak zrobię z poprawkami i sie uda
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak zrobię z poprawkami i sie uda
popijam właśnie gorącą czekoladę i sie rozkoszuję wolnym wieczorem
sielsko
To tak prawie do tematu czekolada
a może Niechcemisie znalazła czekoladowe tiktaki
Robił ktoś czekoladowe muffiny? Macie może sprawdzony przepis.... to poproszę
No nie, temat mi się pomylił. Pisałam to na lekcji i chciałam umieścić w "Co byście teraz zjadły"
Hehe dobra dobra Niechcemisie my tam swoje wiemy
Czyli co? Jak będzie Wam bardzo przeszkadzało to skasuję go tutaj i wpiszę go tam
aż tak nam zbaczanie z tematów chyba nie przeszkadza
a muffiny robię - mam kilka sprawdzownych przepisów, jutro wrzuce
Zdarzało się bardziej zbaczać z tematu
Ostatnio kupiłam sobie Milkę mleczną i pół pochłonęłam od razu...
Nadal się zdarza... bo w niektórych tematach rozmowa się genialnie rozwija
Ja ostatnio opędzlowałam połowę bakaliowej na noc, a dnia następnego dokończyłam.
Czekolady to bym się teraz napiła po powrocie ze szkoły wieczorem. Taką w proszku rozrabiacie z wodą czy z mlekiem?
nie lubię tej w proszku, bo to nie czekolada - piję rzadko, ale jeśli już to rozpuszczam prawdziwą gorzką w mleku z dodatkiem śmietanki i ew. cukru
mniam mniam ja taką w proszku to rozrabiam z mlekiem... ostatnio szwagierka dała mi przepis na prawdziwe masło orzechowe... normalnie pycha
oo masło orzechowe też lubię
A ja lubię w proszku Dobra czekolada nie jest zła. Te w tabliczkach też bywają różne.
Lubię czekoladę w troszku i w tabliczce.
No ja ostatnio przesadzam z czekoladą i to tą nadziewaną. Bezwstydnie zjadłam niedawno tabliczkę w drodze ze sklepu do domu... z najbliższego marketu, 10 - 15 minut drogi, zależy czy idzie się w zwykłym tempie czy ślimaczy.
Ale w ruchu to jeszcze nie tak źle, bo od razu spalasz kalorie.
Hahahah
Dobre to było.
Jak będę jeść w domu to będę sobie chociaż nogą machać, niech się spala.
Kiedyś jadłam dużo słodkich, nadziewanych czekolad. Piłam też sporo słodkiego kakao. Jednak obecnie jem tylko gorzką czekoladę o zawartości min. 70% kakao. Jeśli robię do picia to też z gorzkiego kakao. Nie kupuję takich gotowych czekolad w proszku.
A ja lubię gorzką czekoladę
No ja ostatnio przesadzam z tymi nadziewanymi, ale co zrobić jak to takie dobre
Kilka dni temu nie mogłam zasnąć i siedziałam do późna przed komputerem. Nawet nie zauważyłam jak wchłonęłam DWIE TABLICZKI!!!
Ooo, telewizor i komputer powodują że sienie widzi, ile się je... ja zaczęłam tego unikać, bo nie mieściłam się już w moje ulubione spodnie...
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź