Odp: Kosmetyki które polecam :)
O rety, narobiłaś mi apetytu na to.
Ja z kolei właśnie się zakochałam w peelingu Joanna Naturia z żurawiną. Jejku... szał normalnie!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O rety, narobiłaś mi apetytu na to.
Ja z kolei właśnie się zakochałam w peelingu Joanna Naturia z żurawiną. Jejku... szał normalnie!
Teraz to te wszystkie kosmetyki tak super pachną, że aż nie chce się ich zużywać ... a kiedyś to pamiętam tylko zapach mydła...
Oj masz rację. Co otworzę kosmetyk to mogłabym go wsysnąć normalnie w siebie. Można odpłynąć.
Hahahaha ale co za dużo to nie zdrowo także jeśli chodzi o zapach... Nigdy bym się cala nie nasmarowała np. balsamem o zapachu wanilii...
Czemu?
Mi to by było dziwnie umyć włosy czekoladowym szamponem.
Bo by mnie zemdliło... faktycznie czekoladowy szampon to by było coś dziwnego... myję ostatnio pomarańczowym...
Blee wszelkie balsamy, kremy, żele i szampony o zapachu czekolady, kokosa, karmelu, wanilii etc to nie dla mnie
Ee, ja lubię balsamy kokoseowe i kremy, ja lubię wszystko co kokosowe!
Ja też lubię kokosowe i waniliowe też byle z umiarem...
Dla mnie to za słodkie
Dla Ciebie to Head&Shoulders Zielona Cebulka - nowość! Wciąg z zewnętrznej warstwy cebuli wzmacnia cebulki włosowe, a świeży zapach szczypiorku odświeża skórę głowy. Wypróbuj już dziś!
Zielona cebulka? Hmm kuszące ale jednak pozostanę przy chipsach szampony lepsze owocowe
O tak, owocowe lubię, są fajne, byle nie Fructis.
Ja też lubię szampony owocowe.... włosy pachnące szczypiorkiem........... nie dla mnie
Herbal Essenses cudnie pachną
Zgadzam się Podoba mi się jeszcze zapach szamponów Syoss.
Mi ten Welli, którego akurat używam też się bardzo podoba. Volume ma taki wesoły zapach
Ooo to może spróbuję
Spróbuj. Co prawda wcale moich włosów nie jest optycznie więcej, ale innych zastrzeżeń nie mam.
Dla mnie to szampon ma włosy dobrze myć i żeby opóźniał przetłuszczanie... tyle mi do szczęścia potrzebne no i żeby nie plątał włosów jeszcze
Takiego, który by mi nie plątał włosów jeszcze nie znalazłam...
Zawsze muszę nakładać odżywkę, żeby w miarę bezbolesnie uporać się z rozczesaniem. Niby są szampony z odżywkami 2w1, ale podobno nie powinno się ich stosować. Słyszałam o tym wiele razy, ale nikt nie powiedział dlaczego. I tak wolę osobno. Najpierw umyć, potem wsmarować odżywkę.
Ja ostatnio wypróbowałam taką z Marion samorozgrzewającą. Przyznam że jest świetna. Włosy są mięciutkie, gładziutkie i super się układają. Tylko chyba żle spłukałam bo szybko wyglądały jak przetłuszczone....
Albo za długo przytrzymałaś na włosach, mi się wtedy właśnie szybko przetłuszczają.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź