Odp: W co jesteście teraz ubrane?
moja też jest fajna i nie rozpieszcza synka, tylko u mnie to chyba kwestia tego, że jesteśmy krótko po ślubie - ona nieśmiała, ja troszkę jednak skrepowana ... za rok, może dwa się ułoży
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
moja też jest fajna i nie rozpieszcza synka, tylko u mnie to chyba kwestia tego, że jesteśmy krótko po ślubie - ona nieśmiała, ja troszkę jednak skrepowana ... za rok, może dwa się ułoży
[quote=justyna]fiu fiu fiu
nie, ubierać mnie nie ubiera... teraz widzę jaki to duży plus! ufff
zresztą jakby co, na szczęście ma dość dobry gust i ubiera się raczej na sportowo, więc jakby co tragedii nie ma...[/quote]
Ta też bardziej na sportowo, ale jakieś bluzy Reeboka mi wysyłała: za szerokie w talii, za krótkie w rękawach i ogólnie brzydkie.
Ona się trochę boi, bo mój chłopak był z babsztylem, który go oszukał i wykorzystał, więc jako matka ma obawy, a że jest osobą, która lubi wszystko mieć pod kontrolą, a mnie nie może, bo nawet nie ma jak, to się boi. I niech się boi, jeśli jest tak ograniczona, że myśli w kategoriach: wszystkie kobiety chcą złapać mojego synka na dziecko. Ja tam nie chcę mieć dzieci z nikim.
W dżinsy i białą koszulkę w granatowe paski
Ciemnoszare szorty i tunika w biało-szaro-czarne paseczki z lekko bufiastymi rękawkami.
A ja mam na sobie czarne alladynki i granatową koszulę w kwiatuszki
A ja siedzę na golasa... żartuję. Jest południe, a ja siedzę w piżamie i kończę kawę.
czarna sukienka bez rękawów, pod nią koszulka czarna z długim rękawem, granatowe rajstopy w paski, balerinki
Ciemne jeansy dośc obcisłe, biała bluzeczka, na to kamizelka jeansowa i koraliki. Buty na koturnie w kolorze zielonym i szara torba.
W granatową spódniczkę i bluzkę w pionowe paski biało-granatowe, sandałki na płaskim obcasie beżowe, torebkę karmelową
zielone płaskie baletki, podkoszulek ecru oraz spódniczka w kratkędo kolan, czarna bransoleka szeroka w stylu paska z dżetami
Koszulka polo z bufkami, biało-szara i ciemnoszare spodenki.
niebieskie, jeansowe szorty i turkusowy top...
A ja znowu spodenki i tunika w biało-szaro-czarne paseczki. Hm... Czemu zawsze jak piszę w tym temacie muszę mieć na sobie to samo albo coś podobnego? Jakoś tak dziwnie wypada.
niechcemisie może dlatego,że to Twoje ulubione zestawienie?
ja aktualnie mam na sobie dresik i bokserkę. od niedawna praktykuje przebieranie się w domu w rzeczy ''po domu'' stąd też dres, wygoda ponad wszystko
To tak jak ja... nie wiem dlaczego - lenistwo? wygoda? Nie mam pojęcia, ale przebieram się w ciuchy "po domu". Teraz szara bluza z kapturem i mamma mia, szaary dressss... nie jestem kibolem.
Ja od zawsze jak wracałam do domu to przebierałam się w "byle co". Teraz mam leginsy i koszulkę.
a ja już piżamka
Ja już w jeansach i grubym swetrze
Czarne spodnie sportowe i szaro-biała bluza... bez kaptura dzisiaj.
Wskoczyłam już w "domowy" strój
Ja ma ubrane ciemne rurki, niebieski swetek i do tego czarno- niebieską hustke
Dżinsy, koszula w kwiatuszki i sweterek
[quote=Ninek]Dżinsy, koszula w kwiatuszki i sweterek [/quote]
Słodko
Ja dziś mam na sobie DWIE szare bluzy, bo mi zimno. Dlaczego ja tak ciągle na szaro? Ostatnio złapałabym sie na tym, że nabyłabym kolejną szarą bluzkę...
Ja też tak czasem mam że kupuję non stop ubrania w jednym kolorze... Aż się w końcu opamiętam, że za dużo tego jednego...
A ja lubię zmieniać kolory w garderobie... Teraz mam czerwono biały sweter na sobie i spodnie od dresów... i grube zielone skarpety bo zimno....
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2011-10-08 17:49:28)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź