Odp: Pomadka czy błyszczyk?
Moją ulubioną pomadką jest pomadka plante system bio z olejkiem arganowym. Super pachnie, dobrze nawilża usta. Regeneruje, gdy są wysuszone. Ma słodziutkie opakowanie:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moją ulubioną pomadką jest pomadka plante system bio z olejkiem arganowym. Super pachnie, dobrze nawilża usta. Regeneruje, gdy są wysuszone. Ma słodziutkie opakowanie:)
Ja używam carmexu wiśniowego, dla mnie jest idealny, łączy pomadkę z błyszczykiem.
Ja od lat używam błyszczyków, pomadki są zbyt jaskrawe jak dla mnie
Błyszczyki to ja kocham... i jestem maniaczką pomadek ochronnych.
Pomadki ochronne są najlepsze Mam ich pełno w każdej kurtce, torebce, w łazienkach, każdej szufladzie i w ogóle wszędzie, bo zawsze gubię i zaraz nową kupuję a wtedy stara się znajduje
już dawno nie używałam błyszczyka, od dłuższego czasu tylko carex, wazelina lub zwykła pomadka ochronna, zamiennie - bo też gubię
Taka z Ciebie "zgubna" kobieta?!?
[quote=Ninek]Pomadki ochronne są najlepsze Mam ich pełno w każdej kurtce, torebce, w łazienkach, każdej szufladzie i w ogóle wszędzie, bo zawsze gubię i zaraz nową kupuję a wtedy stara się znajduje [/quote]
Ninek, mam to samo
Kiedyś w szkole koleżanka spytała czy nie mam zapasowego długopisu. Jak zaczęłam szukać w torebce to znalazłam cztery pomadki.
Ale podejrzewam, że pomadką pisać nie chciała
Nie, ale lekko się zdziwiła. Aktualnie moją ulubioną jest Nivea grapefruitowa. Super zapach i nadaje połysk!
A mi przypasował balsam do ust z Verony.
Z Verony to jeszcze nie miałam, ale na pewno mieć będę
Ja uwielbiam z bebe ze złotymi drobinkami
Kiedyś moją ulubioną była bebe perłowa. Szalałam na jej punkcie. Dodatkowym plusem było dla mnie to, że jest dłuższa niż przeciętna pomadka.
[img]//www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/094/9443.jpg[/img]
Uwielbiam błyszczyki,ale te bez żadnych drobinek
A ja lubię wszystkie! No oprócz takich z dużym brokatem, choć one w sumie na karnawał się nadają, ale jednak, mimo wszystko.
ja uwielbiam błyszczyki i pomadki ochronne bądź te w kolorze nude.
moje ulubione balsamy obecnie: neutrogena, carmex (ale tylko ten w tubce), tisane. kusi mnie nowy carmex.
Ostatnio edytowany przez One_LoVe (2011-12-20 15:11:07)
Najlepiej czuję się z pomadką ale w drodze najlepszy błyszczyk
In the nude essence , ostatnio mój faworyt ! : )
A ja dostałam wczoraj błyszczyk w kształcie deseru, wygrany w konkursie. Pachnie niesamowicie, jak owocowy sorbet. Ma się ochotę zjeść z warg.
ja ostatnio powróciłam do wazeliny, zimą niestety żaden błyszczyk nie daj rady... carmex jest świetny, ale w sklepie w którym byłam nie było
A tisaną jestem zachwycona od niepamięnych lat, ale... ma jeden minus - trzeba ją nakładać palcami... no i ... bardzo rzadko ją widuję w sklepie...
Ja próbuję nakładać na mróz krem Farmona dla niemowląt, taki specjalny na zimę. Tylko ze jakoś mrozy odpuściły. my tu mamy odwilż.
zawsze w kieszeni mam byszczyk więc wyberam błyszczyk
A ja mam zawsze w torebce i po kieszeniach jakieś pomadki i błyszczyki, śmieją się ze mnie. Kiedyś koleżanka bierze kosmetyczkę z półki, wytrzeszcza oczy i pyta, czy to wszystko są błyszczyki? A ja je kocham i mogłabym ich mieć 3x więcej.
Dla mnie Carmex jest najlepszy... Musze jeszcze wypróbować ten nowy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź