Odp: Czym jechać do ślubu?
Wiesz, do tego nie trzeba mieć zwierząt, można siano sprzedać...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiesz, do tego nie trzeba mieć zwierząt, można siano sprzedać...
Tak, teraz wypycha sie nim ludziom głowy, to będziesz mieć rynek zbytu. Unijne dofinansowanie trzeba tylko załatwić, bo nasz rząd chętniej wszystko robi za cudze pieniądze, a nas obywateli nie stać nawet na siano do głowy, bo zawsze przez rząd było sponsorowane.
Rząd sponsoruje teraz sieczkę medialną przed wyborami, a siana to sobie dadzą wyborcy jesienią
Od sierpnia ponoć już nie będzie - ale znając kreatywność spin-doctorów to już oni cosik wymyślą...
jeżeli tylko macie możliwość polecam auta zabytkowe dodadzą dużo klasy i uroku
ja jechałam ścigaczem
Własnym, lub od rodziny lepszym i samemu ozdobionym, bo już nie płaci się za wypożyczenie.
Zdecydowanie bardziej na czasie są nowsze modele znanych marek niż retro
Ja jechałam własnym i było ok I dużo zaoszczędziliśmy.
a co myślicie o karecie lub rowerem?
Jeśli para uprawia kolarstwo zawodowo to czemu nie My jako pasjonaci koni i jeździectwa pojedziemy do ślubu bryczką. Organizujemy wesele w stadninie i można tu wypożyczyć zarówno bryczkę, jak i osiodłanego konia, gdyby ktoś chciał jechać do ślubu wierzchem
A nie myśleliście o zabytkowym samochodzie? Mercedes W111 z 1965 r, na pewno stworzy niesamowity klimat!
Nieważne czym, ważne z kim
Osobiście pewnie stawiałabym na retro, ale dobre auto jakichś znajomych też będzie ok
Dorożka, to klasyczna opcja dla osób romantycznych organizujących wesele np. w plenerze czy stylu retro. Każda panna młoda poczuje się jak księżniczka . Jest to bardzo ciekawa propozycja z dużym polem do popisu dla fotografa i kamerzysty.
Ale czy koniecznie trzeba jechać? Można przecież pójść po prostu Młoda para na czele korowodu,
a goście za nimi. Piękny widok
No pewnie,że można przejść ja do Kościoła, w którym miałam ślub musiałabym przejść około 35 km Fakt, byłam na ślubie gdzie para młoda szła pieszo z domu Pani Młodej ale jej dom sąsiadował z Kościołem. Na pewno ominęłabym wszelakie limuzyny to wiejskie. Popytałabym po znajomych , rodzinie, a może sama masz niezły samochód. Byle 5 drzwiowy, w miarę nowy no oby nie pokiereszowany i jest OK. Ja pojechałam swoim własnym
Ostatnio edytowany przez deborrra (2015-05-04 22:29:17)
Można rowerem i skuterem
Na deskorolce też można - tylko co powie rodzina
Rodzince kupić deskorolki i to dopiero będzie wyścig na ślub
Kto pierwszy dojedzie-nagroda gwarantowana
Moim zdaniem samochodem do ślubu można jechać takim, jaki komu odpowiada i na jaki dane osoby stać. Jeśli ktoś chce polonezem, niech jedzie, tirem, proszę bardzo. Dlaczego trzeba patrzeć na to, co jest modne? To takie ważne;p?.
A co z gośćmi?? Wynajmujecie busy czy wszyscy sami dojeżdżają we własnym zakresie?? Dostałam namiar od koleżanki na firmę specjalnością firmy jest głównie krajowy i międzynarodowy przewóz osób z Warszawy i do Warszawy.
Jak dla mnie wydawanie majątku na wesele to głupi pomysł. No chyba, że ktoś jest aż tak bogaty. Sporo młodych bierze na to kredyty, które potem spłaca przez pół życia. Można też elegancko a nie drogo wynająć samochód. Ja tam bym wolała wydać mniej na wesele a np. pojechać w super podróż poślubną, czy np. te pieniądze dołożyć do kupna mieszkania.
Wszystko zależy od możliwości finansowych pary młodej. Można jechać luksusową limuzyną, a można i lepszym samochodem znajomych lub kogoś z rodziny.
Moim marzeniem jest czerwony Ford Mustang, taki jak na załączonym zdjęciu. Ciekawe tylko ile taka przyjemność może kosztować.
[img=ford]http://bestamericancars.altervista.org/wp-content/uploads/2015/03/Ford-Mustang-1967.jpg[/img]
Do ślubu można jechać po prostu trochę ładniejszym samochodem niż zwykle jeździmy zawsze jakiś taki znajdzie się w rodzinie prędzej czy później. Jeśli nas stać to możemy jakiś samochód wynająć i to nim jechać do ślubu wszystko w sumie zalezy od tego ile mamy pieniędzy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź