Temat: torebka - duża/pojemna czy mała/skromna?
Jakie macie torebki? Ja zawsze kupuje większe, żeby wszytko się do niej zmieściło ale staram się nie przesadzać z rozmiarem, ale też nigdy prawdę mówiąc nie kupiłam małej. A wy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie macie torebki? Ja zawsze kupuje większe, żeby wszytko się do niej zmieściło ale staram się nie przesadzać z rozmiarem, ale też nigdy prawdę mówiąc nie kupiłam małej. A wy?
Duża - na studia, do pracy, na zakupy.
Mała - na imprezy, do kina, na meeting itp. (tak by zmieścił się portfel, kosmetyki, telefon)
Obecnie mam 6 torebek w domu z tego 3 duże i 3 małe.
Wielki wór a nie torebka
Wielka żeby zmieściło się kilka pampersów i cieplejszy sweterek dla małej,na wszelki wypadek!
Duże torebki to jednak dobra rzecz Ja jak ide do pracy to mogę wrzucić sobie do niej wszystkie potrzebne mi rzeczy i jeszcze zostaje miejsca
zdecydowanie duża!
jak wychodzę gdzieś na chwilę lub na imprezę to biorę małą
Ja raczej na co dzień wielka i pojemna , a na wyjście np. do kina na spacer to może być mała!
uwielbiam duuuuuuuuże torby:) tak by wszystko się w nich pomieściło, łącznie ze mną:P
ale mam też słabość do małych torebeczek na długim sznurku, które noszę przez ramię.
DUŻA ! Inaczej nie ma szans żebym wyszła z domu
srednia ... do ręki , nie podobają mi się torebki na ramie, muszą mieć ucha
o! musi się w niej książka zmieścić i śniadanko do pracy, więc mała być nie może. Małe tylko na wieczorne wyjścia.
Duża, ogromna albo jeszcze większa.
malutka i wygodna - taka żeby mieściła portfel, telefon, błyszczyk i grzebień.
do pracy duża aktówka - wszystko mi się tam mieści. Dostałam od męza taką ładną kobiecą aktówkę z lakierowanej skórki kolor brąz z bordo taki
a od święta i po pracy mała wygodna i oryginalna najlepiej w jakimś fajnym kolorze
[quote=marylac]malutka i wygodna - taka żeby mieściła portfel, telefon, błyszczyk i grzebień.[/quote]
Nie umiałabym się znaleźć. Ja nawet zakupy często upycham do torebuni
w mojej torbie też można wszystko znaleźć:P zakupy też upycham:P
no ba... zwłaszcza kiedy zapomnę torby, a w sklepie nie dają reklamówek
ja jeszcze męcze te glupie sciagi
Najgorzej jak muszę szybko coś zaleźć w tej torbie. Zawsze wtedy się schowa.
[quote=pinkmause]Najgorzej jak muszę szybko coś zaleźć w tej torbie. Zawsze wtedy się schowa.[/quote]
mam to samo ... makabra
też tak mam trzeba może latareczkę nosić bo jak coś potrzebne to nie można nic znaleźć
haha, widzę że mam problem z szybkim znalezieniem czegoś w torbie
Nie tylko ty masz taki problem...hahahaha
Coś na odstraszenie diabła, bo podobno to on wszystko ogonem nakrywa, jak szukamy. Albo jak twierdzi J.K. Rowling, to czarodzieje robią mugolom takie psikusy.
właśnie się czaje na torebusie
jak ja wygram to się pochwale ;P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź