Odp: jaki nastrój macie dziś...?
oj urzędy =/ eh... nienawidzę... ale trzymam za Ciebie kciuki, żebyś wszystko szybko załatwiła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oj urzędy =/ eh... nienawidzę... ale trzymam za Ciebie kciuki, żebyś wszystko szybko załatwiła
Byłam dzisiaj u onkologa........... Koszmar, czekałam na poczekalni ponad godzinę az przyszedł lekarz i zaczął przyjmować. Nasłuchałam sie tych kobiet po chemii i innych paskudztwach. Do gabinetu wchodziłam przerażona. Mam drobniutkie zmniany i mam skierowanie na mammografię i wtedy jak coś wykaże mmg to znowu na usg.
lekarze czasem się zachowują jak "nadludzie"
Trzymam kciuki!! kiedy masz mammografię???
Ninek dzięki!!
Najpierw musze iśc umówić się do szpitala (jutro idę) i zrobić porządek z torbielą a potem musze dzwonić i umawiać się na mammografię
Hurrra!!! Ide do pracy, taka wspaniała wiadomość, która odrazu humor poprawia Od 1. 04. ... i mam nadzieję , że ta umowa o prace nie będzie żartem Prima Aprilisowym Pozdrawiam
Ja również gratuluję Małgosiu
Dzieki Ciesze się i zarazem smucę ,
bo tutaj będę od kwietnia już krócej
Trzymajcie za mnie kciuki bo w poniedziałek idę do szpitala i wyjde dopiero w przyszłą sobotę albo poniedziałek
Pilnie potrzebuję schudnąć 4 kilo!!! Kto ma jakieś cudowne diety i sprawdzone sposoby?
Bieganie, rolki, spacery, rower i ogólnie dużo ruchu... najlepiej na świeżym powietrzu tak jest przynajmniej zdrowo
Emilko ja już od dziś trzymam kciuki ! A Ty trzymaj się mocno i głowa do góry !!
Pastuszek, diety cud to wiesz, lepiej nie ryzykować. Podobno szybki efekt przynosi eliminacja soli, ktora wiąże wodę w organizmie i wypełniacze żołądka, takie jak otręby.
nie wyrabiam się...
Emilka, kciukam!!!
Justyna ! Dasz radę !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chce urlopu!!!!!!!!
nooo troszkę się uporałam, siedziałam wczoraj od 8 do 19 przed kompem i naprawdę pracowałam, potem wróciłam do domu i jeszcze ogarnęłam kilka maili, poszłam spać o 24 padnięta całkowicie... ale już wyszłam na prostą..... no żesz, czy zawsze jest tak, że albo nic - żadnego zlecenia albo 15 naraz i to "na wczoraj"?????
Hehe no zazwyczaj tak =P Cieszę się, że wszystko się pomyślnie potoczyło gratuluję
Jestem padnięta... Wygrabiłam dzisiaj hektary mojego ogrodu... tylko patrzeć jak się wnet trawka zazieleni A na rabatce takie śliczne krokusiki różnokolorowe Patrząc na nie aż żyć się chce, tylko takie zmęczenie..... że hej ....
Ooooo... ale to zmęczenie pewnie przyjemne jest, mimo wszystko. To chyba ma do siebie praca w ogródku.
Tak, właśnie wtedy cieszy praca własnych rąk, gdy widać jej efekty gołym okiem
Teraz piwko sączę sobie i pochłaniam newsy na "urodzie"
Moi rpdzice czerpali zawsze radość z kwiatów i warzyw sadzonych w ogrodzie. W tym roku już rozsada przygotowana i nasiona posiane.
Wróciłam niedawno z suuuuper ogniska Brzuszek pełny, wypoczęta, dotleniona itd.
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź