Odp: zabawa - dziwne pytania i odpowiedzi
Bo pierwotne instynkty są najsilniej zakorzenione.
Dlaczego znowu będą podwyżki?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo pierwotne instynkty są najsilniej zakorzenione.
Dlaczego znowu będą podwyżki?
Podwyżki będą, ponieważ jest droga benzyna, prąd i całe koło się zamyka.
Dlaczego psy kochają ludzi, a ludzie nie zawsze?
Psy kochają ludzi bo ludzie pachną, a ludzie nie lubią psów bo śmierdzą
Dlaczego koty są fajniejsze od psów?
a są? ![]()
Moim zdaniem koty są bardziej wredne i rządzą człowiekiem, a psy są uległe i wierne. Kot bez pana sobie poradzi doskonale, pies niestety już nie. Koty dają się głaskać (ale tylko wtedy jak same mają na to ochotę) i mruczą - może dlatego "są fajniejsze" ![]()
dlaczego pytania są tendencyjne? ![]()
Dlatego, że celem naszym jest, by nastąpiła tendencja wzrostowa w zakresie ilości, nieistotne natomiast jakie działania zostały w tym celu podjęte, liczy się efekt, w efekcie zaś pojawia się pożądany wzrost ilości postów oraz odpowiedzi na nie, które są podstawą do napisania kolejnych postów... ot, cała polityka.
Dlaczego mówi się, że biednemu zawsze wiatr w oczy?
haha Niechcemisie jesteś niezastąpiona ![]()
Ponieważ mieszkamy w takiej szerokości geograficznej, gdzie występują dość częste wiatry, w Afryce dość popularnym powiedzeniem jest "Biednemu zawsze piasek w oczy." Co oczywiście ma uwarunkowanie geograficzne.
Dlaczego znowu jest zimno, mimo że już połowa marca w kalendarzu?
dziewczyny... aż się wzruszyłam - przepraszam za spam w tym temacie, ale tak mi się skojarzyło z tymi psami i kotami - spójrzcie na to [url]http://deser.pl/deser/1,111857,9269852,Japonia__pies_najlepszym_przyjacielem____psa__WIDEO_.html[/url]
i jak tu nie kochać psów... są takie wierne!
Zatkało mnie. Coś straszliwego i pięknego jednocześnie, słów mi brak...
Obejrzalam i ja... Nie do uwierzenia..
Ja wole koty, szczególnie kocham moją kotkę Majkę, jest od niemowlaka ze mną, wydaje se rozumieć co do niej mówie i chyba tez mnie kocha ![]()
Wrócimy do zabawy?
Zimno jest dlatego, że "w marcu jak w garncu" a jeszcze bedzie "kwiecien plecień co przeplata troche zimy troche lata", to lepiej niech juz do końca marca będzie chłodniej by później mogło byc cieplej ![]()
Dlaczego koty sie marcują?
Nie wiem, ale nienawidzę tego okresu. Czasem jakby niemowlę rozdzierało, taki krzyk przerażający.
Dlaczego w większych miastach pojawiły się muchy, których wcześniej nie było?
Pewnie to wynika z coraz większej liczby śmieci, które produkujemy... Mają na czym żerować...
Dlaczego w tym roku jest mało komarów?
Nie chcą latać. Mają takie tunele powietrzne i wzrosły opłaty za przeloty, a sytuacja w Polsce i na świecie w ostatnich latach napsuła ludziom krwi, więc komary ubożeją. Wolą siedzieć gdzieś pod liściem.
A tak naprawdę to chyba gminy, częściej niż kiedyś, trują komary.
Dlaczego ziewanie jest zaraźliwe?
Tak działa podświadomość:) Albo za mało tlenu w otoczeniu, przez co organizmy znajdujące się blisko siebie mają tę samą potrzebę zaczerpnięcia powietrza...
Ale ciekawostka- teraz pisząc to, też ziewam:D
Dlaczego ludzie nie są tacy, jakimi chcą być?
Bo nie są ideałami tylko ludźmi z wadami...
Dlaczego nasz świat zmienia się na gorsze?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź