Odp: Konkursy
[img]//audio.com.pl/pics/newsy/sounds_of_the_universe_max.jpg[/img]
[url]http://audio.com.pl/muzyka/zlap-sounds-of-the-universe-depeche-mode:3[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 31 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[img]//audio.com.pl/pics/newsy/sounds_of_the_universe_max.jpg[/img]
[url]http://audio.com.pl/muzyka/zlap-sounds-of-the-universe-depeche-mode:3[/url]
[img]//gfx.filmweb.pl/contest/2590.1.jpg[/img]
[b] do 13 października[/b]
[url]http://www.filmweb.pl/konkurs/2590[/url]
[quote=justyna][quote=emilia_s292] na stronie dlalejdis dużo konkursów.[/quote]
nigdy tam nic nie wygrałam
[/quote]
No właśnie, na różnych stronach mi się udawało, a tam nigdy, jakoś podejrzanie... I nie słyszałam żeby ktoś tam coś wygrał
podawane są dane osób, które wygrały na dlalejdis.pl, więc nie może to być jakaś ściema;)
niby tak, ale czy ja wiem... jak się kiedyś uda to się pochwalę ![]()
są podawane, ale ... czyje to nazwiska to się nie dowiesz
a co najbardziej lubicie wygrać? co was najbardziej cieszy? ja osobiście cieszę się jak dziecko ze wszystkiego co dostaję, ale preferuję chyba kosmetyki, a tych akurat jakoś nie wygrywam ![]()
wszystko cieszy!
ale kosmetyki i bilety do kina, teatru chyba najbardziej ![]()
choć inne rzeczy też, np. jakiś czas temu wygrałam film na dvd i sprzedałam go za 30zł na allegro ![]()
książka tak samo - 25zł, gra multimedialna o pingwinkach poszła za 32 zł ![]()
a kiczowatą torebkę, ale... markową WITTCHENA opchnęłam za 125zł
![]()
także cieszy wszystko ![]()
no właśnie, ja książki, które wygrałam też po przeczytaniu sprzedaję
A przewodnika po Pradze nie chce któraś kupić? ![]()
Z wszystkiego się cieszę.Najbardziej sie cieszę jak uda mi się wygrać coś dla małej!Ale z kosmetyków i książek też się cieszę.
ja ze wszystkiego ![]()
nigdy nie sprzedaje, bo zawsze jak biore udział to gdy jest cos co mnie interesuje ![]()
zawsze można np oddać mamie ![]()
Pewnie, że tak..ja też jak mi nie pasuje to mam komu oddać!
tylko, że ja często wygrywam na loteriach zupełnie przypadkowo
np. podczas bankietów ![]()
wtedy nie mam nic do gadania... wygrywam to co jest i koniec, np. bluzkę w rozm. L ![]()
Justyna to masz szczęście ![]()
Jak masz takie szczęście to spróbuj w LOTTO!
Ja raz poszłam do drogerii, zrobiłam zakupy - takie potrzebe, do domu, proszki, płyny itd. i Pani mi mówi żeym sobie losa wyciągnęła. To wyciągnęłam i przyszłam do domu z czajikim philipsa.
I tyle w kwestii szczęścia.
[quote=emilia_s292]Jak masz takie szczęście to spróbuj w LOTTO![/quote]
nic z tego... ![]()
tu moje szczęście się kończy ...
Pinkmause, super! :-)
ja może kiedyś spróbuję zagrać w LOTTO;) wszystkiego trzeba próbować:P
Ja już próbowałam w lotto i niestety nic.....
To jak większość. Ale kto nie gra, ten nie wygra ![]()
Pewnie,że tak.Najgorzej mnie wkurzają ci co narzekają,że nic nie mogą wygrać a wcale nie grają!
Ja też nie sprzedaję dla zasady czy coś. Chodzi gównie o książki - jak przeczytam, przeczytają przyjaciółki
, a potem nie mam gdzie trzymać to sprzedaję na allegro za jakieś grosze, ale na coś zawsze starczy ![]()
Ja rozdaję, jak akurat mi nie podejdzie, lub mam ochotę kogoś obdarować. Ale teraz to krucho...
jeśli ja mam coś co komuś się spodoba też daję w prezencie, ale często wygrywam takie dziwne i nieprzydatne rzeczy, że wolę sprzedać i kupić za te pieniądze coś fajniejszego ![]()
Czasami coś też sprzedam lub wymienię, tylko teraz coraz częściej nic nie wygrywam.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 31 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź