Odp: Ławy, stoły
Okrągłe są fajne... No i nikomu przy nim nie grozi staropanieństwo, bo nie usiądzie na rogu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Okrągłe są fajne... No i nikomu przy nim nie grozi staropanieństwo, bo nie usiądzie na rogu
O widzisz, a zatem, dzięki Twojej cennej uwadze, nie będę już miala dylematu przy ewentualnym wyborze.
Proszę bardzo i polecam się na przyszłość;)
Bieżnik
Moja rodzina już dawno odkryła praktyczność takiej ławy rozkładanej i od wielu lat kupujemy do salony tylko takie:). Jeśli zależy Ci na namiarach na takie ławy to przejrzyj sobie multizakupy.pl, szybko przeglądając asortyment zauważyłam sporo takich rozkładanych, stylowych ław do salonu.
Klementynko, to ile tych ław już macie?
też mnie interesuje ile tych ław ma skoro piszę że "kupują do salonu tylko takie"
swoją drogą co lepsze ławy czy stoły w salonie?
U mnie w salonie ława
Super eleganckie są niektóre ławy, ech, mam ostatnio jakąś fazę na zachwyt nad zwykłymi rzeczami .
Super eleganckie są niektóre ławy, ech, mam ostatnio jakąś fazę na zachwyt nad zwykłymi rzeczami .
ja w salonie mam ławę rozkładaną, ale przymierzamy się z mężem do zakupu stołu, więc nasza ława powędrowała do góry i służy jako stół
a przy sofie mamy mały stolik kawowy, który jest w sam raz
Witam wszystkich, znalazłam ciekawy temat i postanowiłam wtrącić swoje 3 grosze...zmotywowały mnie święta a właściwie stół a na nim obrus. Wkurzyłam się, kiedy jeszcze dobrze nie usiedliśmy do stołu a tu...plama z barszczu Oj dostało się dzieciakom, teraz mam wyrzuty sumienia. Ale fakt tak szybkiego unicestwienia idealnej czystości obrusa zmotywował mnie do szukania innych rozwiązań i nie wiem, czy to co udało mi się namierzyć jest wystarczająco ciekawe...proszę o pomoc, bo należę do tych, które bardzo sobie cenią życzliwe doradztwo, co o tym sądzicie ?
I co to jest, jakiś obrus foliowy, bo nie napisałaś ?
Ja uwielbiam starodawne stoły, odpowiednio odnowione są świetne. Kilka fajnych zastosowań róznych stołów można zobaczyć na homeo
a może na zamówienie? teraz każdy stolarz wykona ci wszystko co pokażesz choćby ze zdjęcia. szukaliśmy dużego stołu, po rozłożeniu minimum 270 cm, a ze nie moglismy znaleźć, to zamówilsmy na wymiar w firmie która robiłam nam kuchnię
Ostatnio edytowany przez monia5 (2013-10-29 13:21:48)
W salonie mam tylko stół, ława byłaby za mała dla gości, a często u mnie bywają
U mnie jest ława i stół, ale mam spory salon.
Lubię ławy w stylu loftowym, są bardzo oryginalne
Ława w dużym salonie jest kompletnie niefunkcjonalna, dlatego ja mam stół
Ja mam stół rozkładany, więc na co dzień jest miejszy i nie zajmuje dużo miejsca.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź