Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy
W normalnym sklepie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A to internetowe są "nienormalne"...?
Noooooooo wiesz, Emilka się chyba lepiej zna, w końcu jest szczęśliwą posiadaczką takowego, no chyba że zrezygnowała jednak, nie jestem już w temacie.
Żartuję oczywiście. Wiem jak to brzmi i też mi się zdarza zwracać na to uwagę, ale sama tak samo mówię czasami.
No właśnie, Emilko, jak tam się biznes rozwija...?
A ja sobie jednak nie kupiłam tego płaszczyka. Ale za to kurtkę o kroju płaszcza, która podoba mi sie 1000 razy bardziej. Intensywniejsza czerń, bez kaptura, ale za to kołnież można nosić na kilka sposobów - i elegancko i na sportowo, jest krótsza, ale schaby zakrywa, a to najważniejsze.
Drżę kiedy patrzę na dziewczyny w biodrówkach i krótkich kurteczkach - nie ma zimna, nie ma wiatru - ok, poza tym mają całe lato na to, ale zimna jesień, wiatr, a one nawet t-shirta długiego czasem nie założą. Potem zapalenie pęcherza, zapalenie jajników, nerki... po co?
Laski nieraz i schaby pokazują w tych kurteczkach, aż słabo się robi... A Ty ile już od czerwca straciłaś ze schabów? Dane prosimy!
Moi drodzy, specjalnie dla Was wprowadziliśmy NOWOŚĆ - możliwość składania życzeń bliskim! Szczegóły na stronie głównej, u góry, po lewej stronie ekranu! Zapraszamy!
Sklep bardzo wolno się rozkręca...poza tym zaczynam od poniedziałku szkolenie i muszę kombinować co zrobić z małą w tym czasie...
Może zabieraj ją ze sobą? Przy okazji się czegoś nauczy
Ostatnio kupiłam sobie buty i już mnie drażnią. A, i czapkę uszatkę, cudowna jest!!!
ja wczoraj kupiłam sobie spodnie dresowe, zwykłe czarne :-)
A ja kolejną torebkę do kolekcji, znowu bordo
Paczkę papierosów, he he ... no co, ostatnia rzecz jaką kupiłam
papier do pakowania, jogurt pitny, kawę rozpuszczalną do pracy i odkamieniacz do czajnika
Fuj, kawę rozpuszczalną pijesz? Nie wiesz, że kto ją pije, temu wątroba gnije...?
Niechcemisie ty palisz? w tych czasach gdzie paczka papierosów kosztuje 8 zeta?? A ile palisz dziennie jeśli mozna wiedzieć?
Jak pali to nie je dużo więc też oszczędza
Czyli Niechcemisie jest szczupła przez palenie? To ja chyba tez zacznę palić i nie jeść, ale kocham jeść i to mój problem:)
[quote=justyna]papier do pakowania, jogurt pitny, kawę rozpuszczalną do pracy i odkamieniacz do czajnika [/quote]
w pracy niestety rozpuszczalną
ale po nowym roku zamierzam kupić sobie do pracy ekspres
[quote=pastuszek444]Niechcemisie ty palisz? w tych czasach gdzie paczka papierosów kosztuje 8 zeta?? A ile palisz dziennie jeśli mozna wiedzieć?[/quote]
9,00 - 10,20 zeta, bo palę Route'y i ViceRoy'e, z przewagą tych pierwszych, bo tańsze. Rzucam właśnie. Palę ok.8 papierosów dziennie. Kiedyś paliłam paczkę. Ostatnio rzucałam i wytrzymalam prawie dwa dni. Od Nowego Roku rzucamy z koleżanką z klasy.
PS: To mit, że palenie wyszczupla.
Rozumiem że rzucacie w tym sensie, która dalej dorzuci papierosem - powodzenia
Jej udało się nie palić przez 4 dni - pochwaliła mi się w drugim dniu i dołączyłam do niej. Po dwóch dniach wylądowałyśmy razem w szkolnej toalecie i okazało się, że każda wzięła ze sobą do szkoły jednego papierosa, a w dodatku i mi i jej złamał się dokładnie w tym samym miejscu. Znak jakiś.
A to jak się złamie to nie da się go palić? Bo nie jestem znawcą tematu...
jak ktoś pali pakę dziennie to wychodzi 300 zł miesięcznie?? Dobrze liczę? Koszmar jakiś
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź