Odp: Czy malujecie się codziennie?
pewnie tak.... i pewnie nadal wszystko próbuje zakryć makijażem...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pewnie tak.... i pewnie nadal wszystko próbuje zakryć makijażem...
najlepiej pogodzić się z tym jacy jesteśmy, makijażem czasem można tylko pogorszyć...
Ja tam lubię się malować, ale nie przesadzam z zatuszowywaniem się. Puder na błyszczenie twarzy, podkład raz na jakiś czas. No bo tak profesjonalnie rzecz ujmując, to powinnam nałożyć na siebie krem, bazę, podkład, korektor, a nawet kilka, puder - też niekiedy niejeden, potem jeszcze róż, he he, trochę za dużo. Co innego gdybym szła na galę rozdania Oscarów. Lubię malować sobie oczy i paznokcie, mam z tego frajdę. Tyle że nie robię tego codziennie. Aktualnie jestem jedynie uzależniona od tuszu do rzęs.
to ja mam tak samo jak Ty
bez przesady... jak siedzę w domu to w ogóle nic nie nakładam.... niech skóra oddycha...
Piękne kobiety nie potrzebują makijażu, nie?
no ba! trudno się nie zgodzić
Taaak, a najlepszym 'kremem" jest dużo snu, czyste powietrze i dobry nastrój
Szkoda tylko, że niektóre piękne kobiety, pomimo że nie oszpecają siebie, robią to swoim dzieciom: [url]http://www.pudelek.pl/artykul/22840/robi_makijaz_2_letniemu_dziecku/[/url]
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2010-12-22 12:14:48)
o rany.... biedne dziecko....
Tacy ludzie nie powinni mieć dzieci !!!
Dajcie spokój, kobieta ma nie po kolei w głowie. Co to znaczy, że ona nie może się doczekać aż dziecko skończy 18 lat, bo chce mu zafundować operację plastyczną? To jest chore. Przecież ona nawet nie wie jak jej córka będzie wtedy wyglądała. No, ale jak tak dalej będzie ją "upiększać" to dziewczyna rzeczywiście będzie potrzebowala w wieku 18 lat niejednej operacji.
masakra... niektórzy ludzie są naprawdę zdrowo porąbani...
Powinni zabrać jej dziecko, albo dać ostrzeżenie, że jesłi nie przestanie to wtedy jej zabiorą. Tylko tak, czy jest wogóle jakieś prawo zabraniające robienia makijażu dzieciom?
Nie ma, a ludzie patrzą na to co robi np. Kaitie Holmes kupująca córce buty na obcasie, i naśladują!!!
nawóz?
To raczej chyba chodzilo o niecenzuralny przymiotnik...
No tak, końska kupa to może być właśnie to
Czy to jest komentarz do mojego SŁODKIEGO avatara, niechcemisie...???
Skądże? Chodziło mi o dwa wyrazy z Twojego komentarza, nie ośmielę się cytować
Awatar jest faktycznie słodki, ale mój lepszy
Się zdenerwuję i swój też zmienię i zobaczycie i będę miała najlepszy na całym podwórku !!!
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź