926

Odp: Co dziś dla siebie zrobiłaś??

ja szybki prysznic i kawa w biegu... nie ogarniam się ostatnio ...
jeszcze prezent na Gwiazdkę dla męża... hmm
dobrze że chociaż pomysł już mam!

927

Jaki? Chyba to nie tajemnica?

928

cb radio smile
co o tym myślicie? uwielbia jazdę samochodem, kocha swoje autko i ... ostatnio troszkę punktów mu się nazbierało...

929

Ja dla siebie dzisiaj wstałam wcześniej i wzięłam bardzo długi prysznic z rmf classic w tle smile nie nic przyjemniejszego niż po takim porannym umyciu się wypić pyszną kawę i zjeść musli z jogurtem już wcześniej przygotowane smile Uwielbiam takie poranki kiedy mam wystarczającą ilość czasu i nie muszę się spieszyć.

930

No to super... Nie pracujesz?

931

Ha ha, a ja mogę sobie na to pozwolić CODZIENNIE!

932

Dziś dzień zaczęłam od orzeźwiającego prysznicu i mocnej kawy z mleczkiem smile. Następnie zjadłam pożywne śniadanie. A teraz praca...:/, ale wieczorem planuję zafundować sobie małe SPA smile Najpierw wezmę kąpiel z kulami musującymi z Mydlarni u Franciszka, które uwielbiam, a potem nałożę sobie maseczkę smile Już nie mogę się doczekać wieczoru smile

933

U mnie dziś rano bardzo orzeźwiający letni prysznic, z wyśmienicie pachnącym żelem pod prysznic Palmolive wanilia, potem szybki peeling i kawka smile

934

Dziś godzinka opalania przy książce a potem kąpiel i wanna pełna piany!

935

Zrobiłam sobie maseczkę antybakteryjną Perfecta z wyciągiem z gruszki. Uwielbiam ją ; )

936

Zajęłam się dzisiaj troszkę swoją twarzą. Zrobiłam peeling antybakteryjny Soraya oraz nałożyłam maseczkę rozświetlającą z Rival de Loop smile potem mam zamiar zrelaksować się w wannie używając kokosowego mydła w płynie z Ziaji.

937

Dzisiaj zaczęłam dzień od zimnego prysznica, następnie balsamowanie....mmm...teraz troszkę relaksu, w końcu mam wakacje jeszcze tongue

[url=http://www.szybkoilatwo.blogspot.com]www.szybkoilatwo.blogspot.com[/url]

938

ja właśnie maluje pazurki smile

939

Ja dzisiaj zafundowałam moim włosom maseczkę z żeńszeniem! Nie ma dla nich nic lepszego dla włosów po trwałej niż taka maska i [url=http://www.yves-rocher.com.pl/wlosy/szampony]szampony naturalne[/url]. A oprócz tego to latte na chudym mleku, od tego zawsze zaczynam dzień!

940

Dziś olejowałam włosy (alterra migdały+papaja na długość, a na skalp olej rycynowy) i zrobiłam peeling enzymatyczny na twarzy smile

941

Kupiłam sobie [url]http://www.mydlarnia.info/olej-arganowy-bio--eliksir-mlodosci-100-ml-cat-218-id-629.aspx[/url] Taki mały prezent smile)

942

Położyłam maseczkę i posmarowałam maścią wielkiego dżinksa, który wyskoczył mi na policzku:/

943

Kurde a ja dzisiaj poza odrobiną kąpieli slonecznej to nic....musze to póxniej nadrobić....cholerny pędzący czas sad

944

NIC sad i nie wiem kiedy mi się uda coś zrobić dla siebie ... chyba, że pojadę na jakiś nawet szybki urlop, nawet na jakiś weekend. Marzy mi się SPA, zwłaszcza, że znalazłam jedno fajne - w Głęboczku, gdzie mają w swojej ofercie zabiegi z winoterapii ;p brzmi super.

945

ehh... nie, jeszcze nic. poza chwilą na forum smile
a Głęboczek znam, byłam, bez zabiegów, ale pięknie tam w okolicy.

946

a nie, przepraszam. kupiłam sobie kostium kąpielowy smile

947

A dzisiaj był zabieg na cellulit i pływanie na basenie:)

948

a kostium do oddania.. sad

949

Wreszcie znalazłam czas na maseczkę zrobioną domowym sposobem z kefiru i pomidora:)

950

A u mnie dzisiaj był długi spacer połączony z wcinaniem lodów big_smile A za chwilkę szykuję się do domowego SPA, czyli peeling całego ciała, balsamowanie i drożdżowa maseczka na twarz smile