Odp: Czy dopalacze szkodzą ?
Skąd to masz? Próbowałaś?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Skąd to masz? Próbowałaś?
W życiu. I nigdy nie chcę. Wystarczy, że zabijam komórki papierosami.
Pani na biologii zwróciła nam na to uwagę, że na każdym opakowaniu jest taki napis, byłam w szoku. Zdjęcie pochodzi z internetu.
To jest kpina z prawa, a po zakazie i tak to można kupić, tyle że pewnie drożej kosztuje...
Oczywiście, że kpina. Dla kolekcjonerów? Dobra, może są ludzie, którzy jak to mówiła pani od biologii, kolekcjonują różne substancje, ale na pewno jest ich jedynie garstka na całym świecie. U mnie w mieście, które miało 70 tys. mieszkańców, a obecnie tylu wyjechało, że jest podobno 45 tys. są trzy takie sklepy. Aż tylu mamy "kolekcjonerów"?
Teraz jakoś ucichło z tymi dopalaczami, pozamykali te sklepy.
Uhm... pozamykali. Była jeszcze tylko afera ze sklepami sprzedającymi odżywki dla kulturystów, bo podobno za ich pośrednictwem nadal to dziadostwo rozprowadzano.
Tak zgadza się, z tymi sklepami była też afera.
ja też nie próbowałam i nie zamierzam.
Wystarczy że widziałam kilka razy jak człowiek po tym szajsie wygląda i jak sie zachowuje... o nie nie
Nie miałam nigdy kontaktu z dopalaczami, ale słyszałam wiele negatywnych opinii na ich temat i raczej nie mam zamiaru nigdy po nie sięgnąć
Ucichło coś z tymi dopalaczami. Jak to teraz w końcu wygląda? Handlują tym na legalu czy pozamykali te wszystkie sklepiki?
Kto chce kupić ten ich znajdzie:) W sieci teraz sprzedają te "pamiątki".
Ludzie przekonali się, że to jest syf gorszy od narkotyków
Po nich może nawet dojść do zabójstwa jak ostatnio w Łodzi...Ponoć jakiś syf ze Wschodu zadziałał zbyt mocno....
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź