Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?
No tak na pewno będą chcieli oglądać pierścionek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No tak na pewno będą chcieli oglądać pierścionek
Obecnie mam kolor srebrny na paznokciach u rąk i u nóg.
Ja sobie wczoraj pomalowałam na czerwony, taki bardziej malinowy.
A ja mam po weekendzie bordo na paznokciach, ale muszę zaraz zmyć i może na złoty umaluję... Albo fiolet...
A fioletu to ja jeszcze nie miałam na paznokciach.
Taki modny i nie miałaś? A np. ciemną zieleń?
Nie cierpię zieleni! Nie pomalowałabym nią ani paznokci ani oczu. Fiolet to jedynie na oczach.
Rzecz gustu... Ja teraz nie lubię żółtego i pomarańczowego, a kiedyś i tak malowałam...
Na pomarańczowo to też kiedyś pomalowałam i się koleżanki ze mnie śmiały.
Szkoda że dziś takie poważne i stateczne jesteśmy... Zrobiłyście ostatnio coś dziwnego/głupiego/śmiesznego?
Ja jakoś nic, a warto by było coś zrobić, a nie ciągle powaga, stateczność, itp.
Ja wczoraj pomalowałam sobie na mocny róż z brokatem...
Ooo, to Ci się teraz błyszczą i z daleka widać jakie są piękne zapewne.
Pomalowałam je bo razem z córką sobie malowałysmy a ona to tylko błyszczące i różowe....zmyłam na drugi dzień.
No pewnie, z dzieckiem, to trzeba się pobawić i pokazać się jako wzór, a potem wiadomo zmyć, jak to nie w Twoim typie i za bardzo rzucające się w oczy.
Raczej nie noszę różowych paznokci z brokatem...ale córce i jej lalkom pasuje ten kolor
No tak, dorosłej kobiecie nie bardzo, bardziej pasują stonowane kolory.
I lepiej sie czuje w stonowanych kolorach
raz bezbarwnie, raz czerwono, raz różowo zależy od okazji
Słuchajcie kupiłam sobie ostatnio genialny kolor na paznokcie: taki turkus, coś wspaniałego:
Fajnie pomalowane! Pozwolę sobie ściągnąć ten pomysł oki?
Też mi się podoba! Ale kolorki bym weselsze wybrała...
Widziałam taką wakacyjną wersję: czerwień, pomarańcz, żółty, różowy i paznokcie pomalowane były różnie, np. pierwszy różowy z żółtym paskiem, drugi pomarańczowy z czerwonym paskiem itd. wszelkie możliwe kombinacje z tych kolorów.
Ale ten manicure na zdjęciu też bardzo mi się podoba.
[img]//www.opinails.pl/userfiles/collections/84eeee6a1d04c22b8fe76cf02312b7f7.jpg[/img][img]//www.opinails.pl/userfiles/collections/83b41ad2c2ef398c85240119af5217c0.jpg[/img][img]//www.opinails.pl/userfiles/collections/a1c49bd4f8095bb4bc5aff590c881136.jpg[/img]
Jejku! Obiekt moich marzeń!!! Najnowsza kolekcja. (tzn. jej część, ale ta część, która mnie urzekła)
Dziewczyny! Najmodniejsze są odcienie szarości! Szary rządzi w tym sezonie, jasny i ciemny, różne odcienie! Ale bardzo ciężko go dostać w sklepie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź