Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy
Tyle klapsów to nie wiem czy moja pupa by wytrzymała
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tyle klapsów to nie wiem czy moja pupa by wytrzymała
Rozłożysz na raty, w odpowiednich odstępach czasowych oczywiście, żeby nie popaść w rutynę.
Więc widzicie dziewczyny, faceci to są tylko w tym hojni
No raczej, albo często ich zmieniać, bo na początku nie jest tak źle...
Twój facet jest oczywiście wyjątkiem pod tym względem i prędzej sobie czegoś odmówi niż Tobie?
Nie zawsze, bo potrafi zadbać i o siebie, nie chciałabym nawet takiego jakiegoś męczennika i sama też nie zawsze się poświęcam, co nam obojgu odpowiada.
Opcja nie dla mnie jeśli chodzi o częste zmienianie facetów.
Nawet dla mnie tego nie zrobisz...? A już sobie narobiłem nadziei...
Coś Ty mu naobiecywała niechcemisie?...
Nic absolutnie, Ksymenka no co Ty.
Zibbi, nie kozaczyłbyś tak gdyby tu było więcej przedstawicieli Twojego podgatunku!
Jeden już był i jakoś żyję
Słuchajcie muszę sie pochwalić bo kupiłam sobie botki takie wysokie brązowe, które mozna nosić do sukienki, krótkiej spodniczki itp oraz panczo, bardzo jestem zadowolona
Mów szybko gdzie można coś podobnego kupić...
Ja szukam jakiejś kurtki i nic znaleźć nie mogę..jak nie skóra to trencz. Także ostatni mój zakup (po chyba 3 godzinach szukania kurtki) para kolczyków za 5,90 z przeceny.
[quote=zibbi]Jeden już był i jakoś żyję [/quote]
On z nikim nie gada to tak jakby go nie było, zresztą kilka razy zaledwie się pojawił i nic ciekawego do napisania też nie miał. Może gadu gadu mu się zepsuło, a smsy drogie, więc wiesz...
[quote=Ninna]Ja szukam jakiejś kurtki i nic znaleźć nie mogę..jak nie skóra to trencz. Także ostatni mój zakup (po chyba 3 godzinach szukania kurtki) para kolczyków za 5,90 z przeceny.[/quote]
Ja dwa tygodnie szukałam, a jak znalazłam to zaczęłam się zastanawiać czy to będzie dobry wybór i mi ktoś ją sprzątnął sprzed nosa. Ale ten pan obiecał że sprowadzi następną. Tzn. to właściwie płaszczyk jest taki krótki co wygląda ni to na kurtke, ni to na płaszczyk z dwurzędowym zapięciem i kapturkiem, wiecie jaki.
Co sobie kupiłyście ostatnio z kosmetyków i jesteście lub nie zadowolone?
Ja kupiłam puder w kamieniu i nie jestem zadowolona bo kolor po nałożeniu na policzki jest nieładny...
Z kosmetyków nic na razie nie kupowałam, jeszcze przeżywam wspaniałą nagrodę od U&Z
Ja jeszcze swojej nie przezywam bo nadal czekam Kupiłam też sobie czarną kredkę i jest taka twarda że można nią prędzej oko wydłubać niż pomalować Będę musiała kupić dobrą, sprawdzoną Miss Sporty
Ja mam kilka kredek i faktycznie, trafi się czasem taki szajs, że daj spokój, na kartce można malować, ale do oka lepiej się z tym nie zbliżać. I denerwuje mnie struganie. Muszę kupić sobie taką wysuwaną, żeby nie trzeba było temperówki używać.
A mogłabyś mi polecić jakąś miękką? Chyba też przestawię się na takie wysuwane....
Ja trafiłam na miękką w kiosku i nie wiem nawet co to za firma, bo nie patrzyłam. Poprosiłam o zwykłą kredkę do oczu, bo bardzo się spieszyłam i malowałam po drodze, no i moja kredka mnie zawiodła - złamała się, dźgnęłam się drzazgą, wściekłam, wpadłam do kiosku i kupiłam kredkę za 2 zł i okazała się świetna.
Teraz mam Mon Ami nr 05, jest miękka, ale bardzo czarna, więc używam jej tylko do bardzo ciemnego makijażu.
[url]http://www.sklep.monami.pl/index.php?cPath=119_96[/url]
Lubię bardzo czarne i bardzo białe... a kupowałaś w tym sklepie internetowym czy w normalnym sklepie?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź