Odp: Biżuteria
Kiedyś nosiłam, teraz jakoś nie. Nie wiem czy mają one jakieś głębsze znaczenie, ale nawet mi się to podoba
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kiedyś nosiłam, teraz jakoś nie. Nie wiem czy mają one jakieś głębsze znaczenie, ale nawet mi się to podoba
[quote=Kolorowapani]Nosicie łańcuszki na nodze? Czy według Was coś to oznacza? Ja osobiście bardzo lubię ozdoby w nietypowych miejscach.. mam nawet pierścionek na palec u nogi[/quote]
Mnie się podoba, ale u młodych... Samej już mi nie wypada
co do łańcuszka na nodze to nie wiem, jak ładna noga to fajnie
ja lubię biżuterię srebrną np z bursztynem, ale nie nosze prawie wcale bo jak wieczorem zdejmę to już rano zapominam założyć, tak że jak coś noszę to od wielkiego dzwonu
nosze tylko zegarek, zdjęcie daję z allegro gdzie kupiłam, bo nie wiem jak wstawić z komputera
[img]//img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/26/69/22/1026692295[/img]
co do łańcuszków na nodze średnio mi się to podoba, a już kompletną porażką jest ....... zakładanie na łańcuszek rajstop!!!!!!!!!!!
[quote=angelcity89]te pierwsze korale są cudowne...[/quote]
Też mi sie spodobały. i nawet zaraz pod nimi ta branoletka. Cudowne są.
Ja właśnie do mojej kolekcji łańcuszków na nogę dokupiłam łańcuszek na brzuszek, nosi się go do kositumu kąpielowego, wygląda to naprawdę sexi.
[quote=justyna]co do łańcuszków na nodze średnio mi się to podoba, a już kompletną porażką jest ....... zakładanie na łańcuszek rajstop!!!!!!!!!!! [/quote]
Podobnie jak pierścionków na rękawiczki...
Arystokratki w dawnych czasach zakładały na rękawiczki pierścionki ....
Ja ostatnio dostałam śliczne, kolorowe koraliki z kamyków.
I na pewno jesteś z tych korali zadowolona i je nosisz ?
No właśnie jestem z nich zadowolona ale ja bardzo rzadko noszę korale lub naszyjniki
No, nie każdy lubi coś mieć na szyi.
ja się przyzwyczaiłam do złotego łańcuszka i nosze go już z 3 lata.
Czasami założę korale ale to naprawdę sporadycznie ....
ja ostatnio się przekonałam do bransoletki - kiedyś dawno nosiłam jedną, a jakiś miesiąc temu kupiłam sobie taką szeroką srebrną, pasuje do wielu rzeczy, choć nie powiem ... czasem przeszkadza,np. przy pisaniu na komputerze...
Nie noszę też bransoletek chociaż podoba mi się jak dziewczyny je zakładają
mnie też się to podoba, dlatego spróbowałam, przeszkadza, ale efekt ładny
czego się nie robi by być piękną
No tak To może ja się pomęczę skore efekt jest świetny i będę jeszcze bardziej piękniejsza (chociaż nie wiem czy to jeszcze możliwe)
Ależ jest możliwe Odwrócą uwagę od zmarszczek
Ale ja nie mam zmarszczek
Czyli niedowidzisz Bo już u dwudziestoparolatek widuje się zmarszczki...
Ale ja jestem wyjątkiem i nie mam zmarszczek
ja też nie mam zmarszczek, jedynie jak się śmieję to przy oczach
i nie mam siwych włosów, a moje koleżanki już od kilku lat mają
Ja mam kilka siwych włosów
ciekawe od czego to zalezy... jedna moja koleżanka zaczęła siwieć tuż po 20tce...
To pewnie też jest zapisane w genach ... np. moja teściowa nie ma w ogóle siwych włosów a ja już mam trochę ...
Czyli ma nad tobą tę jedną przewagę
Pociesz się, że może jest blondynką a u blondynek tak nie widać siwizny...
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź