Odp: Prorocze Sny:)
Chyba jak każdy... Może za jakiś czas to będzie pragnienie... zmiany? Kto wie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba jak każdy... Może za jakiś czas to będzie pragnienie... zmiany? Kto wie?
kto wie... czas pokaże...
Nie ma to jak świeży "towar", może tak młodszy...? Byłyście kiedyś z młodszym?
Ja tak, ale krótko i tak jest głupio jakoś.
Zawsze to jest ogólnie przyjęte, ze facet musi być z tego samego rocznika co kobieta, albo starszy, max. do 5 lat.
No coś Ty.... ja nie uznaję takich ogólnie przyjętych zasad...
Eeee tam, ważne żeby się dogadać, a nie zaglądać do metryki... Wiadomo że jak dziewczyna ma 19 a chłopak 16 to związek się raczej nie uda, ale w nieco starszym wieku te różnice się zacierają...
Ja znam kilka par gdzie on jest młodszy i każda z tych par jest w innym przedziale wiekowym - wszystkim się układa.
dajcie spokój, takie przyjmowanie że on musi być starszy jest bez sensu... nie od tego zalezy powodzenie zwiazku...
Wszystko zalezy o ludzi i od tego czy naprawdę chcą ze sobą być....
Najlepszy przykład - nasz kolega forumowy, mimo że niedawno przekroczył 20., a ma poukładane w głowie lepiej niż niejeden 30-latek...
Ja mimo wszystko jakoś tak wolę, żeby facet był - starszy, wyższy, silniejszy i więcej zarabiał niż ja.
Dopóki nie zacznie tego wszystkiego wykorzystywać przeciwko Tobie...?
Bycie młodszą, niższą i zarabiającą mniej też ma swoje plusy.
Miałam ostatnio dziwny sen. Śniło mi się że moja mama wstała z grobu i chodziła normalnie po mieszkaniu. My z rodzeństwem nie wiedzieliśmy co robić aż w końcu jakaś Pani mi powiedziała, że musimy nakrzyczeć na mamę, żeby sobie stąd poszła, że jej nie chcemy, a my zaczęliśmy płakać że to nasza mama i niech sobie będzie taka byle by była z nami.....
ojej.... faktycznie dziwne... nie znam się na snach, ciekawe co to może oznaczać?
Ja też się zastanawiam.... chyba przydałby mi się psycholog.......
[quote=emilia_s292]Miałam ostatnio dziwny sen. Śniło mi się że moja mama wstała z grobu i chodziła normalnie po mieszkaniu. My z rodzeństwem nie wiedzieliśmy co robić aż w końcu jakaś Pani mi powiedziała, że musimy nakrzyczeć na mamę, żeby sobie stąd poszła, że jej nie chcemy, a my zaczęliśmy płakać że to nasza mama i niech sobie będzie taka byle by była z nami.....[/quote]
Taka, to znaczy jaka? Może blada i kojarząca się ze śmiercią, dobrze zozumiałam?
taka tzn. że chodziła taka może nie blada, ale taka nieobecna z obojętnym i nieobecnym wzrokiem....
Mam znajomą, której śni się zmarły syn, ale w ten sposób, że słyszy tylko jego głos, taki jak ze studni...
O Boże!!! To ja już wolę takie obrazy niż głos.......brrrrrrrr i tak teraz stałam się taka bojaźliwa....
okropny sen z tym głosem synka,
mi się kiedyś często śniło coś złego z moim synkiem, teraz to jeśli już to śni mi się że się zgubił i nie mogę go odnaleźć, bardzo przykre sny, ale to raczej odzwierciedlenie lęków
a dziś miałam taki fajny sen że aż żal że się musiałam obudzić
w szczegóły nie wnikam ale był w nich facet, bardzo przystojny i przytulaśny ehhh
Takie sny trzeba szybko wyrzucać z pamięci, bo sny to zlepki wszystkich naszych ulotnych mysli z głebokiej podświadomości, nie mają nic wspólnego z proroctwami - to tylko zabobony, lepiej w to nie wierzyć, tylko pamiętać, że na sny nie mamy wpływu.
[quote=emilia_s292]O Boże!!! To ja już wolę takie obrazy niż głos.......brrrrrrrr i tak teraz stałam się taka bojaźliwa....[/quote]
Mówią, że bać się należy żywych, a nie zmarłych...
A w filmach pokazują, że zmarli mogą więcej i są groźniejsi, a poza tym nie można ich zabić w obronie własnej.
Ostatnio oglądałam film "Inni" z N. Kidman, fajnie tam jest pokazany świat zmarłych i żywych...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź