Odp: zapachy
No to musisz się do niej przyzwyczaić, bo szkoda ją wyrzucić i kupić inna, bo to jednak nikt Ci tego za darmo nie dał.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to musisz się do niej przyzwyczaić, bo szkoda ją wyrzucić i kupić inna, bo to jednak nikt Ci tego za darmo nie dał.
Ale na szczęście kupuję w saszetkach po jednej bo mój kot jet wybredny.... ale te co śmierdzą to wcina...
No widzisz, tak to jest ze zwierzętami, lubią to co nie ludzie.
To co my jemy też mu daje.... czasem zje a czasem nie... dzisiaj zjadał pączka...
O widzisz, nawet pączki koty jedzą.
On to chyba wszystkożerny jest a szczególnie wszystko to, co my jemy.
Przecież nieraz, zwłaszcza psy, zakopują gdzieś mięsko żeby przyśmierdło i dopiero wcinają....
fuuuj no tak.... takie zapachy dla zwierząt to chyba są bardzo apetyczne....
To Ci fajnie zawsze pachnie w chacie.
[quote=niechcemisie]Ja eksperymentuję z własnej roboty perfumami do pomieszczeń.[/quote]
Na meblach w każdym pomieszczeniu mam takie kosteczki zapachowe, delikatnie pachnie świeżością. Co prawda mam nowy dom i tego nie potrzeba mi ale lubię tego typu zapachy w domu czy w samochodzie.
A ja wolę świeczki zapachowe, dodatkowo wieczorem tworzą fajny nastrój
W tej chwili mam dyfuzor z patyczkami zapachowymi. Był trochę zbyt intensywny do mojego pokoju, więc zakorkowałam buteleczkę i umieściłam w niej tylko jeden patyczek. Teraz jest idealnie Zapach jest lekko wyczuwalny, ale obecny i o to właśnie chodzi
Ale mam nadzieję, że to naturalne olejki eteryczne, a nie chemiczny szajs z drogerii? Bo taki to tylko szkodzi zdrowiu...
Ja mam lawendowy olejek 100% eko:)
Używam najczęściej zapachów z miętą i wanilią.
U mnie w domu pachnie dzisiaj wanilią. Uwielbiam jej zapach. Mam świecę o tym zapachu i olejek.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź