Odp: zapachy
Ja korzystam z różnych podgrzewaczy z zapachami. A świeczniki robię sobie na szydełku. niestety nie można zbytnio poszaleć, względy bezpieczeństwa.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja korzystam z różnych podgrzewaczy z zapachami. A świeczniki robię sobie na szydełku. niestety nie można zbytnio poszaleć, względy bezpieczeństwa.
suuuuuper! chyba sobie zażyczę na gwiazdkę
[quote=bodeta]Ja korzystam z różnych podgrzewaczy z zapachami. A świeczniki robię sobie na szydełku. niestety nie można zbytnio poszaleć, względy bezpieczeństwa.[/quote]
na szydełku .... to masz talent, chociaz mnie kiedyś ciocia tez uczyła machac tym drucikiem i 1 serwetkę mam schowana na pamiątkę, ale juz jakieś ozdoby robić .... wow podziwiam, weź wstaw zdjecie swoich pięknych ozdób zrobionych na szydełku, bo strasznie mi sie podobaja
to cos dla PINkMAUSE i innych fanek świec. całkiem pomysłowe
Dalej przeglądajac ta stronę znalazłam takie os:
[img]//www.2future.pl/Default/ThumbDisplay/id/170/path/-gallery-170-10,jpg/size/200/resize/width[/img]
Wyobraź sobie sytuację: jesteś w biurze, szóstą godzinę z rzędu. Jest duszno, nawet pomimo włączonej klimatyzacji. Do końca blisko dwie, długie godziny. Wbrew pozorom to nie opis naszego dnia w pracy. Zastanów się ile razy w takich przez głowę przechodzi Ci myśl o orzeźwieniu, zakończeniu tej męczarni, które znacznie wpłynąłby na Ciebie i Twoją wydajność?
Aroma kaktus odświeża powietrze relaksacyjnym i przyjemnym, nie tylko dla nosa, ale i ca�ego ciała, zapachem olejków. Ze względu na swoje gabaryty jest poręczny, dzięki czemu nadaje się dla osób preferujących system dom-praca-dom. Jest zasilany tradycyjnie przez kabel lub, z myślą o pracoholikach, przez port USB. Wystarczy, że wlejesz zaledwie kilka kropelek zapachowego olejku, a jego aromat i świeżość będzie Ci towarzyszyła przez długi czas znacznie poprawiając samopoczucie. Przyjemny i funkcjonalny wygląd idealnie wkomponuje się w każde biurko, a wbudowane świece LED sprawią, że poza funkcją nawilżacza Aroma Kaktus będzie pełnił funkcje lampki (i to jakiej!). Najwyższy czas wprowadził do Twojego życia odrobiną świeżości.
Specyfikacja:
*
Wydziela aromatyczny zapach
*
Diody LED świecą na cztery różne kolory
*
Zasilanie poprzez USB
*
Ma właściwości uspokajające i relaksacyjne
*
Kilka kropel może wystarczyć nawet na cały dzień
*
Opakowanie nie zawiera olejków zapachowych
świetna ta wydrążarka
kształt mi się nie podoba...
ja lubie owocowe,jabłko pomarańcze cytrusowe
Ja tylko używam zapachu w toalecie, a w pokojach nie.
ja mam ambipur kwiatowy z automatycznym włącznikiem .Ustawia się i zapach sam wydobywany jest na zewnątrz .
czy ktoś sie może orientuje ile kosztuje ten aroma kaktus prezentowany powyzej
a ja lubię zapachowe świeczki ... różnorodne
świeczki też uwielbiam, szczególnie te pięknie wykonane...
Ja w lecie uwielbiam zapachy lekkie owocowo kwiatowe a zimą bardziej ciężkie, ale najbardziej uwielbiam kiedy nadziałce kwitną drzewka zapach normalnie idzie zwariować
owocowe zapachy lubię,cytrusowe, truskawka, pomarańcza
muszę się zaopatrzyć w takie świeczki
Ja właśnie ostatnio w mieszkanku mam zapach taki do kontaktu "Wiosenny deszcz' - sama się kurcze chyba o te deszcze prosiłam... ale pachnie pięknie - tak świeżo i wiosennie!
Ja jak jestem zdenerwowana to zapalam świeczkę o zapachu lawendy .Handra szybko mija i do tego w miezkaniu unosi się przyjemny aromat.
Lawendowy mam piasek w kuwetce kotka I faktycznie - jak spędzam czas w łazience to mi lepiej
U mnie dzisiaj zapach ciasta.......... piekę biszkopta.
[quote=agf]Lawendowy mam piasek w kuwetce kotka I faktycznie - jak spędzam czas w łazience to mi lepiej [/quote]
Ogólnie kobietki lubią przesiadywać w łazience, więc trzeba zadbać o ładny zapach...
W łazience to mam zapach konwalii.... nie tylko kobietki lubią przesiadywać w łazience... mój mąż jak idzie ....za potrzebą to bierze gazetę i siedzi tam i siedzi.........
Emilio, wiele osób w w-c czyta gazety, ale ja nie.
Ja też nie, ale mój tak.
Według mnie to w-c, to tylko szybko, rach-ciach i wypad z tej klitki.
U mnie dzisiaj pachnie karmą dla kota... kupiłam jakąś inną i niemiłosiernie śmierdzi....
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź