Odp: Zespół na ostatnią literę
Agnieszka Włodarczyk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Agnieszka Włodarczyk
Kabaret Starszych Panów
Wanda i Banda
Anna Jantar
Rolling StoneS
Skaldowie
enrique iglesias
Genesis
Sandra
Anastacia
Anna German
Norbi.
Irena santor
Republika.
Mam wrażenie że się powtarzamy...
OMD
A nie miałaś takiego wrażenia kiedy dwa dni po mnie napisałaś Iwan i Delfin?
Teraz też powtarzasz po Barbie z 19.08.
Po prostu jest tyle odpowiedzi, że się zdarza zapomnieć, jednym rzadziej innym częściej.
Dire Straits
Ale dlaczego od razu tak się irytujesz???? Nie napisałam, że się powtarzasz tylko, że się POWTARZAMY!!!! A Ty od razu mi wypominasz, gdzie się powtórzyłam i nawet z dokładną datą....
Shazza
Andrzej Zaucha
Alphaville
Daj już spokój.... coś sobie ubzdurałaś i brniesz dalej w tym przekonaniu... nie czepiam się ciebie i nie chodziło mi że się powtarzasz. Bo Gusia przed tobą też się powtórzyła i to ona dwa razy napisała Republika i Norbi, a że ty pisałaś po niej to tak wyszło że mogłaś pomyśleć inaczej!
Alicja Majewska
Myśl sobie co chcesz... I nie mów mi że zachowuję się wstrętnie bo to nieładnie.... i nie rozumiem dlaczego tej sytuacji z powtarzaniem zespołów nie obróciłaś w żart tylko od razu zaatakowałaś..... Zrozum że nie tylko ty jesteś na forum np. gdy gusia pisała krótkie posty też jej zwróciłyśmy uwagę, i ona to rozumiała, albo jak summerlove łapie za słówka to od razu nie odbieram tego jak to, że traktuje mnie jak wroga....
Xzibit
Proszę o zachowanie odpowiedniego poziomu dyskusji - forum nie powinno służyć wzajemnemu zwalczaniu się jej uczestników.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź