Odp: Dodatki w kuchni :)
a mnie się wyjątkowo nie podoba ten czajnik... zdecydowanie nie mój styl!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a mnie się wyjątkowo nie podoba ten czajnik... zdecydowanie nie mój styl!
electro.pl ostatnio się ostro lansuje w sieci... i na tym forum też
[quote=summerlove]electro.pl ostatnio się ostro lansuje w sieci... i na tym forum też [/quote]
Nie zauważyłem nawet. Wiem, że teraz jest pełno spamu wszędzie, ale akurat korzystałem z tego sklepu parę razy i jest całkiem spoko. Ostatnio kupiliśmy tam sobie mikrofon z kolegami do nagrywania rapu, jak byliśmy w sklepie ze sprzętem muzycznym, to nam opadły szczeny na widok cen.
widzę, że masz wiele talentów Może jakąś próbkę nam zaprezentujesz?
[quote=summerlove]widzę, że masz wiele talentów Może jakąś próbkę nam zaprezentujesz?[/quote]
Raczej zainteresowań, niż talentów. Możliwe, że kiedyś tak
Czekam w takim razie
Może to rozrusza trochę forum...?
sumemerlove, co ma się tutaj w tym temacie rozruszać ?
wracając do tematu...dodatki w kuchni umilają przygotowywanie posiłków, dlatego lubię co jakiś czas kupić coś nowego, żeby chętniej do robienia obiadu się zabierać..a teraz nawet zwykły obierak może wyglądać ciekawie- niby rzeczy codziennego użytku, a mogą dawać tyle radości
Ja nie kupuje zbyt dużo bibelotów, by stały na wierzchu, bo jednak zagracają powierzchnię i tylko trzeba je ciągle wycierać z kurzu.
również jakoś nie przepadam za dużą ilością różnych dodatków, a moim ulubionym jest ekspres do kawy, mam zwykły, przelewowy, kupiony za 70 zł na wasserman.pl który stawia mnie co rano na nogi, a do tego nawet ładnie wygląda, także więcej dodatków nie potrzebuję
Ja lubię ładne serwetki i świece na stole, a w kuchni wolę mieć pusto, puste blaty i żadnych bibelotów, ozdóbek i innych zbieraczy kurzu
Ja też jestem za minimalizmem - dwa dodatki niech będą ale rzeczywiście oryginalne, a nie pozastawiane całe regały. Kto to będzie odkurzał?
A ja lubie jak jest kolorowo. Przestrzeń w dużym pokoju i sypialni, ale kącik z biurkiem musi być zawalony książkami, gazetami, bibelotami, kwiatkami itd.
byłam w niedzielę z tkmaxx w Blue city w Warszawie i jestem chora, są tam piękne dodatki do domu i cenowo nie za drogo, nie wiedziałam co wybrać bo podobało mi się tyle rzeczy a syn mi marudził i wreszcie nic nie kupiłam , muszę się tam wybrać sama, najlepiej po wypłacie:D bo są naprawdę cudne rzeczy do domu
mnie też sie wiele rzeczy podoba ale nie mam już gdzie tego upychać ;(
Ja ostatnio znalazłam fajny kubek ze schowkiem na ciastka ;-) Ciekawe jak to się sprawdza w praktyce.
Mi się podoba ten zestaw
[img=PunBB bbcode test]http://prezenty.znajdz-prezent.pl/uploads/zdjecia/pan-prezent/fdd6166841d3221c865762272105900e.jpg[/img]
A to solniczka..aaaa fajne, fajne i pewnie mega drogie.
[quote=summerlove]mnie też sie wiele rzeczy podoba ale nie mam już gdzie tego upychać ;([/quote]
Zgłoś się do Perfekcyjnej Pani Domu
Ja jako dodatek zamontowałam sobie fototapetę. Efekt chyba ciekawy - sprawdźcie same
fajne, tyko ten kolor czerwony jakby za jaskrawy, ja bym dała np. stonowany fiolet albo granat
Mnie bardziej by tu pasowała jasna zieleń. Daje poczucie świeżości
Ale te stołki "barowe"... Przy dzieciach to kompletnie niefunkcjonalne...
Zależy w jakim wieku, moje na przykład nie mogą usiedzieć na normalnych krzesłach-stołkach, przy stole lądują tylko "przelotem" ;P A co do dodatków - fajny jest taki widelczyk do smażenia/pieczenia/whatever - Forky się toto nazywa. Przy dzieciakach biegających po całej kuchni taki cyngwajs, dzięki któremu tłuszcz praktycznie nie chlapie, potrafi się przydać
Mam taki, faktycznie się sprawdza w kuchni!
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź