Odp: kąpiele - żele, płyny, olejki
Mi się nie nudzi, bo biorę do wanny książkę i obok stawiam coś do picia. Bez tego 5 min. bym nie wysiedziała.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mi się nie nudzi, bo biorę do wanny książkę i obok stawiam coś do picia. Bez tego 5 min. bym nie wysiedziała.
Ja kiedyś uwielbiałam wysiadywać w wannie a teraz już jakoś niebardzo. Szybka kąpiel i tyle.
Nie polecam też z takich względów czysto "ginekologicznych" - łatwo złapać jakąś infekcję, bo przecież woda to siedlisko drobnoustrojów
od zawsze się kąpałam i zyje....a drobnoustroje są wszędzie.
w przypadku kąpieli bardziej szkodzi zmiana pH (woda i płyny) niż drobnoustroje
Jednak w taki upał lepszy szybki chłodny prysznic
czytałam kiedyś taką wypowiedź ginekologa, więc mój post nie wziął się z powietrza... twierdził, że np. jak się ma tego typu problemy, to przesiadywanie w wodzie je nasila
Ja się z tobę zgodzę, że w wodzie w wannie jest pełno zarazków, ale gdyby człowiek miał tak na wszystko zwracać uwagę to chyba by oszalał...
czasem sie musi, np. przy problemach z grzybicą to jest niewskazane
Grzybicą to mozna wszędzie się zarazić.
polecam Żel pod prysznic JOHNSON&JOHNSON Be Fresh & Awaken z aromatem zielonej herbaty i bergamotki - pachnie super!!!
Ooo, jak zielona herbata to na pewno. Uwielbiam ten zapach. Zapachu bergamotki skojarzyc nie mogę, ale to nic.
[quote=emilia_s292]Grzybicą to mozna wszędzie się zarazić.[/quote]
Zwłaszcza w toaletach publicznych czy w pracy... Nie siadajcie tam!!!
nie opiszę Ci zapachu bergamotki bo nie potrafię
ale efekt końcowy jest całkiem przyjemny...
Odświeżający żel pod prysznic eva natura wzbogacony jest naturalnymi olejkami ze słodkiej pomarańczy, cytryny, mięty pieprzowej i rozmarynu, pozostawia Twoją skórę czystą, świeżą, nawilżoną i aksamitną w dotyku. Wspaniały zapach owoców cytrusowych z nutą świeżej mięty wywołuje uczucie orzeźwienia pobudzając przepływ energii. jest naprawdę świetny!!
Ja polecam płyn do kąpieli o zapachu jaśminowym z marizy. Jest bardzo delikatny i fajnie się pieni. Oprócz tego dla fanów kąpieli pod prysznicem do żele Fa używam najczęściej i szczególnie biała herbata to mój faworyt - lubię takie konkretne ale jednocześnie delikatne zapachy. Wrzucę zdjęcie tego płynu jasminowego, bo jest warty polecenia, a dość trudno go znaleźć.
[img=PunBB bbcode test]http://mariza.com.pl/images/products/big/35a9325794798712c8300b420523f00f.jpg[/img]
już sama buteleczka jest zachęcająca:)
ładne opakowanie, idealne na prezent
Fajna buteleczka i ten zapach jaśminu też do mnie przemawia....
jak dla mnie to zbyt duszący zapach, wolę takie orzeźwiające, egzotyczne...
Jak do kąpieli to taki zapach dla mnie może być... nie zniosłabym czekoladowego albo waniliowego....
albo kokosowy olejek do kąpieli..... BLE
Ostatnio dostałam migdałowy balsam i peeling do ciała...........fuuuuuuuuuuujjjjjjjj
Ja lubię migdałowy, mimo że słodki...
A jakiej firmy te kosmetyki?
Te migdałowe to również Farmony...sweet secret
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź