Temat: Letnie hity!
Wasze ulubione letnie ciuszki, może to miniówka? a może krótkie spodenki ? W czym najbardziej lubicie chodzić w upały?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wasze ulubione letnie ciuszki, może to miniówka? a może krótkie spodenki ? W czym najbardziej lubicie chodzić w upały?
oczywiście że w spodniach, najlepsze rybaczki
i bluzeczka na ramiączkach, nigdy z rekawem
spódnice do pół łydki albo do kolan, sukienki długie lniane albo krotsze
bluzki - zwiewne z długim rękawem (jak już jestem spalona słońcem) albo z krotkim rękawem lub na ramiączka
rybaczki, szorty, luźne jeansy, długie lniane do pracy...
chyba nie mam ulubionego zestawu, letnich ciuszków mam akurat sporo
długaśne, szerokie i kolorowe spódnice i sukienki na ramiączkach, takie cygańskie trendy
[quote=pinkmause]długaśne, szerokie i kolorowe spódnice i sukienki na ramiączkach, takie cygańskie trendy [/quote]
hipisowskie , teraz są trendy!
sukienki lub spódnice do kolan i chętnie lniane spodnie w najróżniejszych kolorach
sukienki, do kolan, rybaczki, leginsy a do tego muszę mieć JAPONKI....
w lato zazwyczaj ubieram się wygodnie i sportowo
krótkie spodenki do tego bluzeczka na ramiączka i sandały, spódnic nie noszę ani sukienek, bo zazwyczaj jeżdżę wszędzie na rowerze
[quote=Krecik]w lato zazwyczaj ubieram się wygodnie i sportowo
krótkie spodenki do tego bluzeczka na ramiączka i sandały, spódnic nie noszę ani sukienek, bo zazwyczaj jeżdżę wszędzie na rowerze [/quote]
Witaj! fajny z Ciebie krecik!
bardzo dziękuję za miłe słowa
w spodniach jest wygodnie
ja bardzo lubię lniane cieniutkie spodnie (ale nie rybaczki, tylko długie proste), są bardzo wygodne i mozna dobierać do nich najróżniejsze bluzeczki, koszulki, żakieciki
[quote=agf]ja bardzo lubię lniane cieniutkie spodnie (ale nie rybaczki, tylko długie proste), są bardzo wygodne i mozna dobierać do nich najróżniejsze bluzeczki, koszulki, żakieciki [/quote]
mam dwie pary - mogę w nich przechodzić całe lato
choć spódnice i sukienki też lubię
Moje letnie hity to: wysokie sznurowane sandały na platformie, wielki kapelusz zakrywający twarz przed słońcem, ogromne okulary, sukienki odkrywające plecy, bluzka na jedno ramiączko, czyli ciuchy opływające seksem!
[quote=Kolorowapani]Moje letnie hity to: wysokie sznurowane sandały na platformie, wielki kapelusz zakrywający twarz przed słońcem, ogromne okulary, sukienki odkrywające plecy, bluzka na jedno ramiączko, czyli ciuchy opływające seksem![/quote]
Prawdziwa kolorowa pani! ja jakoś nie mam odwagi , zakompleksiona jakaś jestem ostatnio może to po nieudanym związku!
A ja jeszcze odważniej - sexi kostium plażowy z prawie odkrytym brzuszkiem - oczywiście płaskim, pracowałam nad nim przez ostatni miesiąc, żeby mieć co pokazać
to gratuluję wspaniałej formy! Ja też pracowałam nad brzuszkiem...
Więc teraz już jestem pięknie opalona, bo przecież musiałam tę formę wykorzystać na plaży A Wy jeszcze jesteście przed wakacyjnym wyjazdem czy już po?
jeszcze przed. Chociaż co weekend jechalismy nad jeziorko. ale jak mąż będzie miał urlop to czeka nas morze
Emilio, już na pewno jesteście po wczasach, bo dziś 26.08. ?
Nigdzie nie byliśmy
Aha, dzięki za odpowiedź.
Dla mnie spodenki to jest letni hit! Super mi się je nosi!
Bawełniana sukienka midi (luźna na dole, dopasowana na górze, taki retro krój) - idealna na upały!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź