Temat: Swetry
Jakie swetry są modne tej jesieni/zimy? Długie,krótkie? proste? w stylu "nietoperza"?Wełniane? Ażurowe?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie swetry są modne tej jesieni/zimy? Długie,krótkie? proste? w stylu "nietoperza"?Wełniane? Ażurowe?
Mnie jest wszystko jedno, musi być golf i musi być ciepły.
[quote=pinkmause]Mnie jest wszystko jedno, musi być golf i musi być ciepły.[/quote]
myślę podobnie, ale z tego co widziałam modne są dłuuuugie
To ja musiałabym nosić jako sukienkę. Inaczej wyglądałabym jak kurczątko w przebraniu...
kup sobie żółty
ja chyba nabędę jeden taki bo kupiłam sobie takie dość przylegające spodnie (coś a la jeździeckie) i do tego by pasował taki dłuższy...
Już posiadam na "składzie", to zresztą jeden z moich ulubionych kolorów. Tyle, że normalnej długości, tzn. zakrywa nerki, a tyłka już nie.
ja miałam kiedyś musztardowy, ale zniszczył się
kupiłam sobie go za jedną z pierwszych pensji - musztardowy sweter z kiszeniami i granatowe ogrodniczki
Nie cierpie golfów bo mnie gryza
Ostanio choruje na sweterki typu "baby doll"
Ja uwielbiam golfy...pamietam,że kiedyś miałam taki dłuuugi sweter ale potem wydał mi się niemodny i wyrzucilam...a teraz by się przydał....w ogóle dużo rzeczy ,które kiedyś nosiłam (ja i moja mama też)by się przydały....
moja mama na szczęście sporo rzeczy przechowała
był czas kiedy chodziłam w jej ciuchach z lat młodości
a w szkole średniej nosiłam płaszczyk po Babci i wszyscy pytali gdzie kupiłam
jakoś mało mnie obchodzi jak sweter jest modny, dla mnie ma być przede wszystkim ciepły.
widzę, że nie ma wśród nas żadnej damy odsłaniającej zimą nerki, bo tak trendi
Nie ma mowy, chore nerki to potworność!
[quote=pinkmause]Nie ma mowy, chore nerki to potworność![/quote]
no... albo pęcherz
brrr
teraz to tylko cieplusie sweterki ... albo golfik i na to tuniczkę
Zmarzluchy z nas....
Jak na dworze 2 stopnie i wiatr szaleje...
i pochmurno i mokro
chwała, że juz grad nie pada
Ma padać śnieg a wiec swetry cieplutkie i długie!
[quote=justyna]widzę, że nie ma wśród nas żadnej damy odsłaniającej zimą nerki, bo tak trendi [/quote]
Jesteśmy na to za stare .
A na serio to już nie trendy teraz trendy to długieswetry/tuniki
[quote=malenka84][quote=justyna]widzę, że nie ma wśród nas żadnej damy odsłaniającej zimą nerki, bo tak trendi [/quote]
Jesteśmy na to za stare .
A na serio to już nie trendy teraz trendy to długieswetry/tuniki [/quote]
ja bym nie była taka pewna, czy to nie trendi... poczekajmy do pierwszych mrozów
No na widuje same w tych teraz modnych swetrach kardiganach (?) czy to im pasuje np do ubioru czy nie
Ja też lubie długie i do tego może być szeroki pasek
ja właśnie sprzedaję coś takiego na mojeciuchy
niby ładne, ale... jakoś mi nie leżą te kardigany...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź