Odp: I przed i po ślubie
niech od razu wyciera i zacieków nie będzie widać:)
Oj, chyba hetera z Ciebie wyrośnie:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niech od razu wyciera i zacieków nie będzie widać:)
Oj, chyba hetera z Ciebie wyrośnie:)
Wolę sama, on niech tam sobie pierze, odkurza i wynosi śmiecie. ja mam na głowie swoją chatę.
[quote=summerlove]niech od razu wyciera i zacieków nie będzie widać:)[/quote]
nie znoszę jak ktoś wyciera naczynia ... może jestem dziwna ale dla mnie to obrzydliwe...
na samą myśl o tym jakie bakterie i syfy są na tej szmatce i jak wcieramy je w talerz czy szklankę ... robi mi się nie dobrze
Pomyśl o myjce.
Ja naczyń też nie wycieram. Chociaż można przeznaczyć jedną ściereczkę tylko i wyłącznie do wycierania umytych naczyń. A na gąbki usłyszałam kiedyś taki sposób, żeby włożyć na minutę do mikrofali w celu tak jakby odkażenia.
[quote=justyna][quote=summerlove]niech od razu wyciera i zacieków nie będzie widać:)[/quote]
nie znoszę jak ktoś wyciera naczynia ... może jestem dziwna ale dla mnie to obrzydliwe...
na samą myśl o tym jakie bakterie i syfy są na tej szmatce i jak wcieramy je w talerz czy szklankę ... robi mi się nie dobrze[/quote]
dobrym wyjściem są jednorazowe ręczniki papierowe
W sumie. Ale ja tam wolę niech sobie schnie na suszarce grzecznie. Co innego delikatne kieliszki.
[quote=niechcemisie]Pomyśl o myjce.
Ja naczyń też nie wycieram. Chociaż można przeznaczyć jedną ściereczkę tylko i wyłącznie do wycierania umytych naczyń. A na gąbki usłyszałam kiedyś taki sposób, żeby włożyć na minutę do mikrofali w celu tak jakby odkażenia.[/quote]
myjka to siedlisko bakterii, podobnie te gąbki do kąpieli
ja wymieniam często, to jedyne wyjście
a co do jednej ściereczki, to też mnie to nie przekonuje
[quote=niechcemisie]Najlepszą myjką do kąpieli są męskie dłonie.[/quote]
mrrrr
do naczyń w sumie też
I podłóg, samochodu, okien, schodów, rowerów, dzieci i kosza na śmieci.
Tylko czy męskie dłonie będą chciały to wszystko wycierać...
Jesli będzie obiecana nagroda, to się poświęcą...
[quote=emilia_s292]Tylko czy męskie dłonie będą chciały to wszystko wycierać...[/quote]
Trzeba ich pochwalić, że tacy są silni, wtedy zrobią wszystko żeby to potwierdzić...
Na pewno z przyjemnością wytrą nas w wannie a czy inne rzeczy zrobią z równie wielką przyjemnością....myslę że mimo pochwał będą marudzić..
[quote=emilia_s292]Na pewno z przyjemnością wytrą nas w wannie a czy inne rzeczy zrobią z równie wielką przyjemnością....myslę że mimo pochwał będą marudzić..[/quote]
albo stwierdzą: Ty to robisz dużo lepiej, ja zepsuję
Własnie tak. A macie zaplanowaną podróż poślubną?
Może na Chorwację, jak w słynnym "Weselu" z Tamarą Arciuch w roli panny młodej. Oglądałyście? !
[quote=emilia_s292]Własnie tak. A macie zaplanowaną podróż poślubną?[/quote]
nie
ale moja koleżanka zaprasza do Egiptu, więc może skoczymy do niej jak juz się u nas zimno zrobi
Super. My nie mieliśmy podróży poslubnej...niestety praca, praca...
No to może w tym roku, chociaż na urlop wyskoczycie w fajne miejsce?
Mam nadzieję, że nam się uda gdzieś wyjechać.
Dziecko -podrzucicie babci i będzie jak za dobrych narzeczeńskich czasów...
Babcia nie ma czasu na opiekę maluchem...
Coraz więcej pracujących babć, takich 40-50 lat, to fakt... Ale może jest jeszcze prababcia?
Niestety nie ma prababci... Teściowa ma 56 i ciągle pracuje...
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź