Temat: Nasze słodkie psiaki
Macie pieski?
jakie rasy lubicie?
kundelki czy rasowce?
szkolenie, wystawy, psie sporty...
ja mam 5letniego Briarda - mój futrzasty mop przyjaciel
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Macie pieski?
jakie rasy lubicie?
kundelki czy rasowce?
szkolenie, wystawy, psie sporty...
ja mam 5letniego Briarda - mój futrzasty mop przyjaciel
Ja mam suczkę "Sabę" - jest to husky, przybłęda, ale jaka kochana.
Mam też pieska, szczeniaczka "lucky" (czyt.Laki) - to dzidziuś Saby. Jak się przybłąkała już była w ciąży Ojciec Lucky'ego nieznany
Moje pieski umieją siadać na polecenie, podać łapę, leżeć.
Moja siostra to "psiara". Obecnie ma takiego pieseczka (fotka). Ja osobiście to nawet nie dam rady z nim wyjść na spacer. A z moim kotem to Orion (imię psa) nienawidzi się tak bardzo, że nie ma szans na wspólne odwiedziny.
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/212/2d5352fd0fa7ee5fmed.jpg[/img][/url]
Mój ma dwa kundelki jak znajde zdjecia to ich zamieszcze
Brychu i Lucky się wabią
Moje kochane pieski:
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=e36087d97b7532aa][img]//images42.fotosik.pl/124/e36087d97b7532aam.jpg[/img][/url]
Lucky
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=da553d730bacdf14][img]//images41.fotosik.pl/208/da553d730bacdf14m.jpg[/img][/url]
Saba
nie mam pieska... ale będę mieć:D
Maksio ma 4 lata jest słodkim jamnikiem!
[img]//img261.imageshack.us/img261/3/1000707.jpg[/img]
Maksio to popularne imię, a jak nazywałam swojego briarda to myslałam że będzie oryginalny
mój maks ostatnio chyba nie chce wychodzić na dwor boi sie śniegu, dziwne ale nie wiadomo co tam ma w głowie!
mój jak wyszedł wczoraj i zobaczył śnieg po raz pierwszy(bo ma dopiero 3 miesiące) to na początku się bał, ale teraz muszę co chwilę z nim wychodzić, bo tak mu się spodobało
3 miesiące to pewnie słodki
mój Max w ogóle nie lubi mąknac, nie cierpi wody, za śniegiem też nie przepada chyba.. myslę ze dlatego ze ma długie futerko i długo musi wysychać
[quote=biedroneczka4]3 miesiące to pewnie słodki[/quote]
jak się wybiega to słodki (jego zdjęcie powyżej - w czapeczce) ale z rana to straszny łobuziak z niego..........ale i tak jest kochany
Ostatnio edytowany przez avianna (2009-10-17 00:17:08)
lubię wszystkie pieski mam owczarka niemieckiego
Należy lubić i psy kundelki i rasowce.
Ja lubię jamniki.
Krótka ciekawostka: kiedy mój pies strasznie liże dywan. Już wiem dlaczego mój pies czasami liże dywan wręcz kompulsywnie. Okazało się, że prowokuje się w ten sposób do wymiotów bo zjadł coś złego, np. kawałek plastikowej torebki lub jakies inne świństwo. W ten sposób zlizuje z dywanu np. włosy, które potem chce zwymiotować. BRRR
[quote=Kolorowapani]Krótka ciekawostka: kiedy mój pies strasznie liże dywan. Już wiem dlaczego mój pies czasami liże dywan wręcz kompulsywnie. Okazało się, że prowokuje się w ten sposób do wymiotów bo zjadł coś złego, np. kawałek plastikowej torebki lub jakies inne świństwo. W ten sposób zlizuje z dywanu np. włosy, które potem chce zwymiotować. BRRR[/quote]
Dobrze ze pies radzi sobie z takimi problemami bo za każdym razem przecież nie ma możliwości wozić psa do weterynarza!
no tak, uważam, że człowiek sobie wsadzi palucha i wiesz bleee, a pies co ma zrobić? I tak jest na swój sposób mądry prawda?
tak mój też jamnik jakoś radzi, ale też czasem ma humorki, wredny! ale i tak go kochamy całą rodziną!
Bardzo lubię jamniczki i małe pieski, są idealne do bloków, bardzo mnie dziwi fakt, że niektórzy mieszkają w blokach i trzymają wielkie psy: męka dla pieska i właścicieli.
O! TAK! Zgadzam sie z tobą! ja mam jamniczka i to wystarczająco!
Dokładnie tez tak uważam, a ile takie psisko musi zjeść! Biedronka a czym karmisz swojego psa?
mój jest wyjątkowy, potrafi jeść i kupną karmę i to co my, ale trzeba wiedzieć że słodyczy psu nie wolno, ale to i tak chytra bestia , jak nie dają to sam bierze, a jak nakrzyczę to sie obraża i dyskutuje na głos!
No słuchaj, mój nie przepada za sucha karmą, ale oczywiście słodycze to wprost uwielbia! Kawałeczek ciasta, jakieś wafelki, wszystko co słodkie więc mu czasem daję. A kupuję też czasem takie cukierki dla psów w Rossnanie i Pedigree Pal - też lubi bardzo. A kości drobiowe dajesz???
Ja daje takie kostki pedigree , wyglądają jak z czekolady, i też żeby z pyska nie jechało takie kostki zielone z takim świeżym zapachem. Także lubi w saszetkach karme dla szczeniaków, z galaretką ale kiedyś znalazłam tam pleśń i zadzwoniłam do firmy bo strasznie sie wkurzyłam i wiecie co, wysłali mi całą paczkę różnych produktów w przeprosiny!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź