Temat: Poszukiwania wiosny
Ja dziś znalazłam pięknie kwitnące krokusiki fioletowe i żółte a ty? znalazłaś już wiosnę?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja dziś znalazłam pięknie kwitnące krokusiki fioletowe i żółte a ty? znalazłaś już wiosnę?
a pewnie, w sobotę syn mi bazie przyniósł i kwiatki podbiału, a na skalniaku mam przebiśniegi i krokusy i lata pełno pszczółek, chyba do prania
u mojej Babci w ogródku są przebiśniegi
u mnie jedynym znakiem wiosny jest słońce wpadające do mieszkania rano, a potem to już siedzę w pracy i jej nie widzę
[quote=agf]u mnie jedynym znakiem wiosny jest słońce wpadające do mieszkania rano, a potem to już siedzę w pracy i jej nie widzę [/quote]
ciekawa jestem jaka pogoda będzie w wolne dni? bo spacer wskazany!
no właśnie, czekam z utęsknieniem na weekend, bo mnie zainspirowałyście i wyciągnę mojego na spacer po parku - może i ja dostrzegę gdzieś jakiś kawałek zielonego i odkryję wiosnę! ?
Jest pięknie bo wychodząc na balkon usłyszałam jak pięknie śpiewają ptaszki! może i bociany już są?
ptaszki śpiewają, oj tak, ja tydzień temu w piątek nie spałam w nocy, coś mi się zrobiło, że w ogóle nie mogłam zasnąć i się przewalałam i pamiętam, że wkurzona byłam jak usłyszałam wczesnym świtem ptaszki... hm, wtedy to był dla mnie sygnał, że już właściwie to niedługo powinnam wstawać, a nie zasypiać...
mnie rano juz budza ptaszki wiec wiosna jak najbardziej zawitała na dobre .
Za oknem piękne słoneczko i trochę sie nawet gdzie niegdzie zazieleniło
przywiozłam z lasu bazie i mam w wazonie
już jest wiosna i bociany przyleciały...
no nie, miałam dziś na spacer iść, a tu deszcz i szaro jakoś! A słoneczko miało mi też pomóc w mieszkanku posprzątać... jak jest wiosennie to się chce, a tak to ....
za chmurą dzisiaj się schowała, a ja siedzę w kuchni i szykuję synkowi urodziny
[quote=pinkmause]za chmurą dzisiaj się schowała, a ja siedzę w kuchni i szykuję synkowi urodziny [/quote]
To wszystkiego NAJ dla twojego Myszorka!
a ja miałam w planie myć okno ale wiatr nie pozwala więc usiadłam przy kompie...
Dziś niedziela palmowa , w kościele bardzo głośno przez cały dzień bo mieszkam bardzo blisko! Życzę udanej niedzieli dla wszystkich!
u mnie za oknem zamiast wiosny - chyba jesień szaro i ponuro i nic sie nie chce
Ostatnio edytowany przez asiula83 (2010-03-29 10:58:42)
U mnie leje deszcz, poza tym to widać pąki na drzewach..
U mnie pięknie posprzątane na trawnikach
a na moim niebie jakieś chmurzysko...
U mnie kilka krokusów i tulipany ścigają się z żonkilami...
Dla uparciucha - wiosna!!!
jest ciepło ale nie za ciekawie, mogłoby być bardziej słonecznie
deszcz pada, a słońca jakoś mało
O! słoneczko jak wymalowane! dziś będzie ciepło!
U mnie z ranka było ładne słoneczko a potem sie ochłodziło i na dodatek zaczął padac deszcz
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź