Temat: Derma Wand tvmarket
Co sądzicie o tym urządzeniu..pomaga czy reklama zwykła...ma ktoś z was...
wygładza, oczyszcza wiele z niego korzyści jak piszą...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co sądzicie o tym urządzeniu..pomaga czy reklama zwykła...ma ktoś z was...
wygładza, oczyszcza wiele z niego korzyści jak piszą...
nie wiem nawet co to jest?
Ja nie wiem, bo nie mam takiego urządzenia.
Reklama może być przesadzona ze skutecznością, bo ona jest zawsze dźwignią handlu, jak zapewne wiesz.
może i racja:)
Swego czasu też zastanawiłam się nad zakupem tego urządzenia .Jednak nadal nie jestem przekonana co do jego skutecznosci.
może i reklama wciąga człowieka..
hm, nawet nie wiem co to ;(
Boże, nie kupujcie tego szmelcu. Moja mama ma już od paru lat - zmarszczek nie ubyło, plamek na twarzy nie ubyło a używa codziennie. Nie ma żadnego pozytywnego rezultatu - poza tym nie oszukujmy się - jak zwykłe światełko może wpłynąć na cerę? Jak widzę ile chcą za to dziadostwo, to mi się ciśnienie podnosi. Nie jest warte nawet złotówki - nic co jest pokazane w tej reklamie nie jest prawdą. Photoshop może wszystko. Derma Wand nic nie może (chyba, że zaszkodzić) - czy to coś w ogóle ma jakieś atesty? Z resztą popytajcie się kosmetyczek czy dermatologów. Zdecydowanie lepiej wydać te pieniądze na kosmetyczkę. Naprawdę, naprawdę nie polecam.
A ile to kosztuje? Nie oglądam TVMARKETU więc się nie orientuję
To tylko tak dobrze i zachęcająco wygląda u nich na ekranie, a potem gdy korzystamy z tego to nie widzimy żadnych efektów i kasa poszła na marne.
Moja teściowa pod wpływem reklamy kupiła to żelazko parowe do prasowania w powietrzu i okazało się totalną porażką!
Dobrze, że tego nie kupiłam, a mnie kusiło.
Te reklamy w TV przecież pokazują młodych, wysportowanych ludzi, którym to jest niepotrzebne, a ci starsi wierzą, że też tak będą wyglądać po użyciu produktu.. Niestety, ale kupują swoje marzenia, których nie da się już spełnić, bo biologia jest nieubłagana...
No właśnie, czy ktoś zna kogoś starszego , komu ten produkt aż tak pomógł...?
Niezłe cudo:) Ile to dziś kosztuje?
Takie produkty mają dać tylko złudzenie ,że coś się robi no to może jest lepiej niż byłoby bez nich
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź