Temat: W co jesteście teraz ubrane?
Ja wróciłam z miasta więc mam na sobie jeansy i brązowy sweterek.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja wróciłam z miasta więc mam na sobie jeansy i brązowy sweterek.
Drogie czytelniczki, chcemy stworzyć rubrykę może w miejscu gdzie jest obecnie Pielęgnacja ciała i twarzy rubrykę - Jak jestem ubrana, Moja propozycja na dzisiaj, Modna ja itp. W tej rubryce będziecie mogły prezentować swoje fotki w ubraniach, które Waszym zdaniem podkreślają urodę i sylwetkę. Można również prezentować tutaj swoje dodatki, torby itp.
[quote=admin]Drogie czytelniczki, chcemy stworzyć rubrykę może w miejscu gdzie jest obecnie Pielęgnacja ciała i twarzy rubrykę - Jak jestem ubrana, Moja propozycja na dzisiaj, Modna ja itp. W tej rubryce będziecie mogły prezentować swoje fotki w ubraniach, które Waszym zdaniem podkreślają urodę i sylwetkę. Można również prezentować tutaj swoje dodatki, torby itp.[/quote]
Fajny pomysł!
Ja jak to ''kwoka domowa'' w koszulce i spodniach dżinsowych na luzie, bo tak w domciu wygodnie! A na głowie '' artystyczny nieład''!
ja na razie się fajnie nie ubieram, bo jak pada tyle śniegu to marzę, żeby założyć ciepłe bardachy i kozaki po pachy hihi
PS właśnie, dokończę więc, mam na sobie koszulę w paski, na to długi sweter w paski, dżinsy, kozaki, żadnych szaleństw, żadnej biżuterii. A jak wyjdę na dwór założę beret i futerko.
sztruksy i sweterek stawiam na wygodę do tego kapciuchy
już w domku więc w starych spodniach, koszulce i wyciągniętym sweterku , ogólnie - nieciekawie
w domciu preferuję dresy, podkoszulek i swetry - długie, ciepłe i z golfem i koniecznie grubaśne skarpety
Ja natomiast w domu ubrania z krótkim rękawem , bo mam bardzo ciepło i stałą temperaturę!
sztruksy (dobrze że są ciemnogranatowe) czarny polar i od męża zakosiłam bezrękawnik - bo jakoś zimnawo sie zrobiło jak siedzę i nic nie robię
Dżinsy, jak zwykle, do tego połyskująca (ale bez przesady) złota bluzeczka i sweterek srebrny...
Czarna koszulka i niebieskie spodnie dresowe...
spodnie czarne sweterek zielony półgolf
jak zwykle dresowe portki i polar
a ja mam dzisiaj czarne spodnie, czarne kozaczki, czerwony sweterek i różowy szal, biały zegarek, czerwoną bransolete z koralików, włosy upięte.
Mam fioletowy golf i jeansy bo byłam na zakupach...
ja to, co wczoraj W domu nosicie normalne ubrania czy takie raczej znoszone, co to już na żadne wyjście się nie nadają?
ja w domu raczej znoszone, spodnie dresowe i jakąś starą koszulkę, choć te wyciągnięte i zaplamione staram się zużyć jako szmatę i wyrzucić
Ja tez noszę w domu takie znoszone, byle jakie ciuchy i czekam kiedy się "rozpadną" żeby je wyrzucić!
W piżamkę w tygryski! wrrrrrrrrr! kiedyś moja córka nie chciała w takiej spać ja zabrałam i nie narzekam! rozmiar m!
a ja mam różową w chmurki z polara, jest boska, a ja leczę grypsko czy tam inny wirus i wypada
mała czarna, biała koszula i pantofelki
a co!
[quote=pinkmause]a ja mam różową w chmurki z polara, jest boska, a ja leczę grypsko czy tam inny wirus i wypada[/quote]
Uwielbiam być ubrana na luzie
dzisiaj przy sobocie w dresach
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź