Odp: My w konkursach
Ja już wszystko dostałam i smaruję się serum do biustu . Już dostałam w tamtym tygodniu,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja już wszystko dostałam i smaruję się serum do biustu . Już dostałam w tamtym tygodniu,
redakcja informuje, że nastąpiła pomyłka: wysłano do Emilii dwie paczki z produktami AA zamiast do Justyny, paczka została nadana dzisiaj więc prawdopodobnie dojdzie w tym tygodniu. Droga Emilio, jeśli otrzymasz paczkę z kosmetykami AA to proszę o kontakt z redakcją.
ech... to już wiem dlaczego tyle czekam
Przyszły dwie paczki ale na nazwisko Marty i tę na jej nazwisko odesłałam.
Droga Emilko, serdecznie dziękujemy, na przyszły raz w kopertę włożymy za koszty przesyłki, ale jeszcze jedna prośba - w paczce dla CIEBIE powinna być paczka z kosmetykami AA dla Justyny, sprawdź jeśli możesz, bo nastąpił totalny galimatias ze strony naszej koleżanki od paczek:)
Była druga paczuszka ale z kosmetykami Karoten Bielendy? Czy mam te kosmetyki wysłać do redakcji?Jeśli tak to proszę o adres.
Najlepiej do Justyny (adres Justyny wysłaliśmy na adres mailowy)
Ok. już wszystko wiem. Jutro wyslę paczkę z Karotenem do Justyny.
ale zamieszanie... cierpliwie czekam, ustalcie co komu się należy - ja nie dostałam jeszcze nic jakby co
Faktycznie zamieszanie.....Karoten na pewno dostaniesz niedługo a co z AA to nie wiem.
może jutro coś przyjdzie (pod warunkiem, że zostało wysłane)
jakby co od razu dam znać
Zamieszanie, prawie jak z tą wiosną. Cóż ja nadal czekam, a paczusie najbardziej lubią naszą Emilię. Dzięki za próby wyprostowania sytuacji
Skoro ja dostałam to chciałabym żebyście wy też dostały....bo was lubię
[quote=emilia_s292]Skoro ja dostałam to chciałabym żebyście wy też dostały....bo was lubię [/quote]
:-)
[quote=emilia_s292]Skoro ja dostałam to chciałabym żebyście wy też dostały....bo was lubię [/quote]
Ukłoniki i wzajemnie (do tego lubienia
)
No kosmetyki warte tego są na prawde wspaniałe!
Ja dostałam AA - na razie tylko serum używałam, bo nie chcę ich zużyć za szybko póki wiosny nie ma Ale pięknie kawą pachną!
[quote=agf]Ja dostałam AA - na razie tylko serum używałam, bo nie chcę ich zużyć za szybko póki wiosny nie ma Ale pięknie kawą pachną![/quote]
Tak też zauważyłam że pięknie pachną!
[quote=admin]Najlepiej do Justyny (adres Justyny wysłaliśmy na adres mailowy)[/quote]
Mam kolejny problem bo ten adres co mi przysłali to jakiejś Joanny z Pasłęka a ta Joanna to chyba nie Justyna???? Więc komu mam odesłać te kosmetyki Joannie czy Justynie???
Może nasza Justysia to Joanna?
Właśnie , o ile się orientuję to Justyna M. a nie Joanna? I co teraz mam zrobić? Może ktoś mi odpisze z redakcji.
Może napisz prywatna wiadomość do adminka z tymi informacjami!
[quote=emilia_s292]Właśnie , o ile się orientuję to Justyna M. a nie Joanna? I co teraz mam zrobić? Może ktoś mi odpisze z redakcji.[/quote]
Joanna Sz. to nie Justyna M. !!!!
ups...
ja jestem Justyna M.
No właśnie tez tak myślałam a mam adres Joanny Sz. Napisałam do redakcji i na razie nikt mi nie odpowiedział.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź