Odp: Kwiaty
wdzięczny ten kwiatek, nawet bardzo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wdzięczny ten kwiatek, nawet bardzo
oj, ten kaktusik piękny! ja mam kolekcję kaktusów, ale takiego nie mam, zresztą ostatnio mam fazę na storczyki, więc kaktusy poszły na razie w kąt
Mam takie coś - rodzice zamieścili w jednej doniczce białe i różowe
Liczą że się zmiesza
mam paprotke,kaktusy
ładny kaktusik z tymi kwiatkami
ja zamierzam storczyk kupić na wiosnę, bo w mojej rodzinie go mają i sobie chwalą jego piekny wygląd.
W domu mam bluszcze.
bo storczyki to bardzo arystokratyczne kwiaty, chociaż już zaczynają być oklepane mimo wszystko ja je uwielbiam
[quote=malenka84][quote=asiula83]ja sobie chyba kaktusa bożonarodzeniowego - ślicznie kwitnie i nie wymaga aż takiej troskliwej opieki/url][/quote]
Mam takie coś - rodzice zamieścili w jednej doniczce białe i różowe
Liczą że się zmiesza [/quote]
U mnie zdechł taki ostatnio! a ktoś napisał niewymagający!
przesliczne kwiecie ))
ja mam w domku sporo kwietów typu bluszcze ,trawki i paprotki bo sa małowymagajace
ja miałam mnóstwo kwiatów jak nie miałam dzieci, potem kwiatki oddałam a teraz mam chęć na storczyki, jednego już mam i bardzo mi się podoba.
ja dostałam prymulki i nie wiem co jest bo mi ochlapły podlewam co 2 dni i stoja na biurku w słonecznym miejscu.....
to je przestaw w mniej słoneczne i zobaczysz
lubię kwiaty, może niedługo będzie ich więcej w moim domu
też lubię, ale nie mam gdzie trzymać
U mnie wszystkie fiołki kwitną na raz! piękny widok!
Mój storczyk umiera, chyba ma za mało wilgoci bo u mnie w pokoju jest strasznie sucho
Mój storczyk też dostaje żółtych liści....ale drugi rośnie jak szalony!
Emilio, jak tam Twoje storczyki na chwilę obecną się sprawują ?
Kupiłam nowego i jak na razie rośnie ładnie i kwitnie..
To się cieszę Emilio z Twojego szczęścia.
no ja właśnie kompletnie nie mam ręki do kwiatów i mimo, że moim zdaniem idealnie wyglądają one w domu to niestety nigdy za długo one u mnie nie się nie utrzymują, jestem tak 'zdolna', że raz nawet kaktus padł kiedy musiałam się nim zająć
Pewnie zgniły mu korzenie bo za bardzo podlewałaś... A ja tam pielęgnuję je "na wyczucie" i jak do tej pory idzie mi nieźle, palmy, yuki, paprotki i tzw. "trawki" (nie mylić z marihuaną!) wyglądają super!
ja mieszkam na poddaszu i mam za ciemno, i nie mam parapetów
przed urodzeniem syna miałam wielką kolekcję kaktusów, jak mały zaczął chodzić kaktusy oddałam, bo nigdzie się nie mieściły a ryzyko było za duże.
Teraz nie mam wcale
A nie lepiej je było wyżej przestawić? Wtedy na pewno by nie zjadł
Mojego storczyka zjadł kot
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź